Μια LIVERPOOL για στέμμα!

Καλησπέρα σε όλους ,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι λόγο της αργίας αύριο,του Δεκαπενταυγούστου, τα προγνωστικά των tipster θα ανέβουν όλα μαζί γύρω στις 14:00 και πιθανόν κάποια να μην έχουν αναλύσεις αλλά μόνο το κουπόνι.

Για σήμερα έχουμε μια εξαιρετική δυάδα.

ATROMITOS (GRE) v LEGIA WARSAW (POL):Μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση ο Ατρόμητος, που ενδεχομένως να είναι και η μεγαλύτερη της ιστορίας αν κρίνουμε και το όνομα του αντιπάλου. Παίζοντας με απόλυτα αμυντική λογική, οι Περιστεριώτες κατάφεραν στο πρώτο ματς της Πολωνίας να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνά τους, ωστόσο από την άλλη μεριά, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σε καμία περίπτωση. Το 0-0 τους αφήνει ικανοποιημένους και κυρίως με αρκετές ελπίδες στο σημερινό ματς, που περνούν με οποιαδήποτε νίκη. Πριν από τους Πολωνούς είχε αποκλείσει τη Ντουνάισκα Στρέντα με δύο νίκες και συνολικό σκορ 5-3. Σε ό,τι αφορά το σημερινό ματς, αναμένεται μία αλλαγή με τον Φάρλεϊ να περνά στην ενδεκάδα, με τον Καχίλα να είναι φαβορί να μείνει στον πάγκο σε σχέση με την ενδεκάδα του πρώτου αγώνα.

Επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά ότι η Λέγκια Βαρσοβίας είναι σε κακή κατάσταση, η σχέση της με τα δίχτυα είναι εχθρική και σίγουρα δεν είναι στο 100%. Κόντρα στον Ατρόμητο πέταξε ένα ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο απλά εκμεταλλεύθηκε το χώρο που έδωσε ο Ατρόμητος, χωρίς όμως να δημιουργήσει πάνω από τρεις ευκαιρίες συνολικά στο ματς. Η κριτική προς τον προπονητή, Αλεξάνταρ Βούκοβιτς συνεχίζεται, ενώ δεν έχει νικήσει εκτός έδρας στο Γιουρόπα Λιγκ από το 2015 σε 8 εξόδους της. Δεν υπολογίζεται ο Άντολιτς λόγω προβλήματος στη μέση, ενώ αναμένεται να αγωνιστεί ο Καφού.Αναμένεται και πάλι ένα κλειστό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να είναι προσεκτικές και να εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα στο γκολ. Πάμε με το Χ στο ημίχρονο.

 

LIVERPOOL(ENG) v CHELSEA FC (ENG):Αγγλική υπόθεση είναι φέτος το ευρωπαϊκό Super Cup, καθώς η πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ αντιμετωπίζει στο Vodafone Park της Κωνσταντινούπολης την νικήτρια του Europa League, Τσέλσι. Το γεγονός ότι έχουμε αγγλικό «εμφύλιο» δίνει αυξημένο ενδιαφέρον σε έναν θεσμό στον οποίο συνήθως οι ομάδες δε δίνουν μεγάλη σημασία, καθώς πέρα από το τρόπαιο, οι δύο μονομάχοι έχουν απόψε και σοβαρούς λόγους γοήτρου για να πάρουν τη νίκη. Και μολονότι πρόκειται για ντέρμπι μεταξύ δύο ισχυρών αγγλικών συλλόγων, φαβορί υπάρχει και είναι ξεκάθαρο.

  • Στα τελευταία 4 παιχνίδια της (3 φιλικά, ένα επίσημο) η Τσέλσι έχει δεχθεί 12 γκολ…

Η Λίβερπουλ του Γίργκεν Κλοπ, μετά από μία επιτυχημένη περσινή χρονιά, δεν άλλαξε και πολλά πράγματα στο ρόστερ της και πηγαίνει με την ίδια συνταγή για να κάνει το βήμα παραπάνω και να κατακτήσει τον τίτλο στην Αγγλία. Στην πρεμιέρα της φετινής Premier League έδειξε τις διαθέσεις της, σκορπίζοντας άνετα με 4-1 τη Νόριτς. Αντίθετα, η Τσέλσι ακόμα… ψάχνεται. Με νέο προπονητή στον πάγκο τον Φρανκ Λάμπαρντ, οι «μπλε» συνετρίβησαν στην πρεμιέρα της Premier League από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-4) και όλα δείχνουν ότι η φετινή χρονιά θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα για τον σύλλογο του Λονδίνου. Το Super Cup μάλλον περνά σε δεύτερη μοίρα για την Τσέλσι και η αίσθηση που έχουμε είναι ότι η Λίβερπουλ θέλει περισσότερο αυτό το τρόπαιο – και φυσικά η Κωνσταντινούπολη, όπου οι «κόκκινοι» κατέκτησαν το Champions League σε έναν επικό τελικό το 2005, φέρνει ευχάριστες μνήμες στο «στρατόπεδο» της Λίβερπουλ…1/1 η επιλογή μας.

 

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!