Προκριματικά World Cup Qatar 2022

Πολλά παιχνίδια διεξάγωνται απόψε για προκριματικά του Μουντιάλ 2022.Στα τελικά προκρίνεται η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου, ενώ η δεύτερη θα παίξει στα πλέι οφ για τα τελευταία τρία εισιτήρια μαζί με τις υπόλοιπες δεύτερες κάθε γκρουπ, συν δύο ομάδες που θα προκύψουν από το Nations League 2020-21 βάσει της κατάταξης στη διοργάνωση. Προϋπόθεση να μην έχουν τερματίσει στην πρώτη δυάδα των ομίλων τους στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Λετονία – Ολλανδία
Θα σταματήσουν όπου θέλουν οι «οράνιε»
Η νέα εποχή της Ολλανδίας με τον Λουίς φαν Χάαλ στην άκρη του πάγκου έχει φέρει ένα επιθετικό στιλ και μία διάθεση για ξεσπάσματα. Δεν ήταν τυχαίες άλλωστε οι ευρείες νίκες κόντρα σε Μαυροβούνιο (4-0) και Τουρκία (6-1). Το «εμπόδιο» της Λετονίας δεν τρομάζει σε καμία περίπτωση τους «οράνιε» έστω κι αν η αναμέτρηση διεξάγεται στη χώρα της Βαλτικής. Αναμένεται προσπάθεια για νέο σόου από τους φιλοξενούμενους και θα προτιμήσουμε τα 4-6 γκολ.
4-6 Goals με απόδοση 2.05

8/10/2021 21:45
Ισλανδία – Αρμενία
Ζουν το όνειρό τους οι Αρμένιοι
Η απογοητευτική πορεία της Ισλανδίας σε αυτήν την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 δεν της έχει επιτρέψει να διαθέτει ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης. Απέναντί της θα βρει την Αρμενία η οποία μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα και τις τρεις συνεχόμενες νίκες, ονειρεύεται ακόμα τη 2η θέση που θα της δώσει την ευκαιρία να κυνηγήσει μέχρι την τελευταία στιγμή μία ιστορική έκπληξη και πρόκριση. Δεν συμφωνούμε με το φαβοριτισμό των γηπεδούχων. Το κίνητρο είναι τεράστιο στους φιλοξενούμενους και θα πάμε με τη διπλή ευκαιρία της ισοπαλίας ή της επικράτησής τους.
X2 με απόδοση 1.66

8/10/2021 21:45
Κύπρος – Κροατία
Ψάχνουν την έκπληξη οι Κύπριοι απέναντι στην παρέα του Μόντριτς
Ένα «βουνό» έχει μπροστά της η Κύπρος στο εντός έδρας παιχνίδι με την πανίσχυρη Κροατία. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου μπορεί να χρησιμοποιήσει ως οδηγό την εμφάνισή της στον πρώτο αγώνα με τη συγκεκριμένη αντίπαλο, όταν ηττήθηκε δύσκολα 1-0 κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Φυσικά οι φιλοξενούμενοι θα παρουσιαστούν πιο διαβασμένοι και θεωρούνται το πολύ μεγάλο φαβορί. Καμία αξία στο σετ αποδόσεων. Μοιάζει με λογική η σκέψη για τα 2-3 γκολ καθώς οι γηπεδούχοι θα αμυνθούν μαζικά και δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ. Θα τα επιλέξουμε.
2-3 Goals με απόδοση 1.98

8/10/2021 21:45
Τσεχία – Ουαλία
Χωρίς Μπέιλ στην Πράγα η Ουαλία
Ματς με χαρακτήρα τελικού για την 2η θέση. Η Ουαλία μετά τη γκέλα με την Εσθονία έχει ανάγκη τους βαθμούς μιας και έχει να δώσει ένα ματς με το Βέλγιο, σε σχέση με την Τσεχία που έχει ξεμπερδέψει απέναντι στους πρωτοπόρους. Κομβική η απουσία του Μπέιλ στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι λογικά θα κλείσουν τους χώρους και θα στοχεύσουν στις αντεπιθέσεις. Προσεκτικά θα το προσεγγίσει και η Τσεχία, αφού σε περίπτωση ήττας θα μπλέξει για τα καλά. Δίκαια φαβορί το Under, το οποίο πάντως είναι χαμηλά. Ενδεικτικά.
Under με απόδοση 1.54

8/10/2021 21:45
Τουρκία – Νορβηγία
Με νέο προπονητή η Τουρκία, χωρίς Χάαλαντ η Νορβηγία
Η συντριβή του Σεπτεμβρίου στην Ολλανδία έφερε την αποχώρηση του Γιουνές από τον πάγκο της Τουρκίας. Νέος προπονητής ο Γερμανός Κουντζ ο οποίος έχει φέρει άλλο κλίμα στα αποδυτήρια και οι Τούρκοι αναμένεται να ψάξουν αντίδραση απέναντι στην Νορβηγία. Άτυχοι οι Σκανδιναβοί, οι οποίοι καλούνται να δώσουν αυτό το κρίσιμο παιχνίδι χωρίς τον αστέρα φορ Χάαλαντ αλλά και με αρκετά ακόμα ονόματα βασικών στο απουσιολόγιο. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους μέσα στην Κωνσταντινούπολη.
1 με απόδοση 2.25

8/10/2021 21:45
Μάλτα – Σλοβενία
Πιο ποιοτικοί οι Σλοβένοι
Η Μάλτα έχει ανέβει αγωνιστικά την τελευταία περίοδο, αλλά οι Σλοβένοι έχουν μεγαλύτερη ποιότητα, περισσότερες πιθανότητες για πρόκριση και έχουν πεισμώσει μετά την ήττα στην Κροατία. Πιστεύουμε πως έστω και μια ατομική ενέργεια των φιλοξενούμενων μπορεί να κρίνει το ματς και θα πάμε με το διπλό.
2 με απόδοση 1.50

8/10/2021 21:45
Λιχτενστάιν – Βόρεια Μακεδονία
Φουλ άμυνα το Λιχτενστάιν
Το Λιχτενστάιν είδε πως η προσήλωση στο αμυντικό κομμάτι έφερε αποτελέσματα, αφού δεν διασύρθηκε από Γερμανία και Ρουμανία, αλλά τσίμπησε κιόλας και βαθμό κόντρα στην Αρμενία. Από την άλλη, η Βόρεια Μακεδονία με τον νέο προπονητή δεν έχει δείξει καλά σημάδια. Θα πάμε στο Under.
Under με απόδοση 2.15

8/10/2021 21:45
Ρωσία – Σλοβακία
Χωρίς παίκτες-κλειδιά η Ρωσία
Η Ρωσία πήρε μεν 7 βαθμούς στα 3 πρώτα παιχνίδια με τον Καρπίν στον πάγκο αλλά δεν έβγαλε μάτια με τις εμφανίσεις της. Από την άλλη, η Σλοβακία είχε αρεκτά καλή εικόνα στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου και άξιζε μάλλον κάτι καλύτερο. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα στον όμιλο οι Σλοβάκοι καλούνται να πάρουν αποτέλεσμα στη Ρωσία αν θέλουν να μείνουν ζωντανοί στο κόλπο της πρόκρισης και μπορούν να εκμεταλλευτούν τις πολλές και σημαντικές απουσίες των Ρώσων. Αδικούνται από το σετ αποδόσεων οι φιλοξενούμενοι -το «διπλό» πάντως αρχίζει πλέον να παίρνει πτωτική πορεία- και έχουν τη δυναμική για να φύγουν με αποτέλεσμα από το Καζάν.
X2 με απόδοση 1.83

8/10/2021 21:45
Γερμανία – Ρουμανία
Δεν έχει δεχθεί γκολ η Γερμανία του Φλικ
Η Γερμανία με τον Φλικ στον πάγκο έχει βρει ρυθμό, δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες και ακόμα δεν έχει δεχτεί κάποιο γκολ. Από την άλλη η Ρουμανία θα προσπαθήσει λογικά να χαλάσει το παιχνίδι της αντιπάλου της, δεν θα ρισκάρει και θα πάει έστω για τον βαθμό. Τα πάντα βέβαια θα εξαρτηθούν από την διάθεση που θα δείξουν οι γηπεδούχοι. Αν οι φιλοξενούμενοι είχαν δείξει λίγο καλύτερο πρόσωπο επιθετικά θα πηγαίναμε με μεγαλύτερη σιγουριά στο αμφίσκορο, τώρα έχει ένα μικρό ρίσκο.
Goal με απόδοση 2.10

8/10/2021 21:45
Γιβραλτάρ – Μαυροβούνιο
Τώρα μοιάζει αργά για το Μαυροβούνιο
Το Μαυροβούνιο θα εξαντλήσει τις λιγοστές ελπίδες που έχει για την 2η θέση και προφανώς το Γιβραλτάρ δεν μπορεί να του σταθεί εμπόδιο. Την στοιχειώδη σοβαροτητα αν δείξει δεν θα έχει θέμα κόντρα στο Γιβραλτάρ. Ίσως μάλιστα να προσπαθήσει να φτιάξει και την εικόνα του μετά το στραβοπάτημα απέναντι στην Λετονία και να ψάξει τα γκολ. Θα πάμε με τα 4-6 Goals.
4-6 Goals με απόδοση 2.22

8/10/2021 21:45
Εσθονία – Λευκορωσία
Χωρίς σκοπιμότητες
Μάχη για την τιμή των όπλων στο Ταλίν. Η Εσθονία ψάχνει την πρώτη της νίκη για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στην όμιλο, την ώρα που η Λευκορωσία θέλει να πετύχει ο 2ο θετικό της αποτέλεσμα. Δεν έχουν βλέψεις πρόκρισης άλλωστε, απελευθερωμένα και χωρίς άγχος θα αγωνιστούν και γι’ αυτό θα πάμε με το over που είναι ψηλά.
Over με απόδοση 2.50

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!