Basket-BET-Time….

Καλημέρα μπασκετάνθρωποί μου,
Είπα να κάνω και εγώ την επιστροφή μου με κάποια μπασκετικά κουπόνια.Βέβαια κάποιες άλλες υποχρεώσεις δεν με αφήνουν να είμαι καθημερινός και σταθερός στα προγνωστικά μου.Για σήμερα σας ετοίμασα μια τριαδούλα και πάμε να την δούμε αναλυτικά.

ΣΟΜΠΑΤΕΛΙ – ΑΕΚ
Στην Ουγγαρία αρχίζει το ταξίδι της ΑΕΚ στο φετινό Basketball Champions League. Η Ένωση δοκιμάζεται απέναντι στην Σομπατέλι και θέλει να μπει με το δεξί στη διοργάνωση. Βλέπετε, οι γηπεδούχοι μπορεί να παρουσιάζονται μαχητικοί, βάσει ταλέντου, όμως, υστερούν συγκριτικά με την ΑΕΚ. Η ομάδα του Στέφανου Δέδα ψάχνει τον αντικαταστάτη του Μάνι Χάρις, δεν έχει ακόμα διαθέσιμο τον Νίκο Παππά, έχασε και με 78-103 από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Stoiximan Basket League, ωστόσο έχει τις λύσεις για να “αποδράσει” από τη συγκεκριμένη έδρα. Κοντολογίς, κρατάμε το διπλό της ΑΕΚ, ενώ πολύ καλές πιθανότητες επαλήθευσης έχει και το over. Βλέπετε, οι φιλοξενούμενοι αρέσκονται στο run n’ gun μπάσκετ, ενώ και η Σομπατέλι είναι ομάδα που τρέχει αρκετά και μέχρι σήμερα σε 4 αγώνες πρωταθλήματος σκοράρει πάνω από 90 πόντους κατά μέσο όρο με 42% στα τρίποντα.
Πρόταση: 2 & Under 159,5 – 3,00

ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ – ΧΑΠΟΕΛ ΧΟΛΟΝ
Βάσει αποδόσεων, στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Μπρίντιζι έχει τον πρώτο λόγο για το θετικό αποτέλεσμα. Η ιταλική ομάδα έρχεται από το 89-80 επί της Σάσαρι, αποτέλεσμα που την ανέβασε στο 1-1 στη Lega Basket και είναι προφανές πως έχει τις λύσεις για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, θεωρούμε πως οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους. Στην Χάποελ Χολόν έχουν κάνει μια σοβαρή επένδυση, εμπιστεύτηκαν τον coach Μπουσκάλια, ενώ διαθέτουν παίκτες που συνδυάζουν ποιότητα και εμπειρία, όπως ο Ράγκλαντ, ο Γκρέι και ο Πνίνι. Κοινώς, δεν είναι απίθανο να πάρει τελικά το ματς η Μπρίντιζι, ωστόσο περιμένουμε ντέρμπι και αρκετά κλειστό παιχνίδι. Η Χάποελ Χολόν έχει και αυτή πιθανότητες να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα και από τη στιγμή που έχει και το υπέρ της χάντικαπ, μπορούμε να την στηρίξουμε. Εξάλλου, δεν είναι απίθανο ο συγκεκριμένος αγώνας να κριθεί ακόμα και στο τελευταίο σουτ.
Πρόταση: 2 (+4,5) – 2,10

ΝΙΖΝΙ – ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ
Θα κρατήσουμε και μια τρίτη επιλογή, η οποία έρχεται από τη δοκιμασία της Ουνικάχα Μάλαγα στη Ρωσία. Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη έχει ξεκινήσει με αρκετά σκαμπανεβάσματα τη σεζόν, έχει απολογισμό δύο νίκες και ισάριθμες ήττες έως τώρα στη Liga Endesa και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε της Μούρθια με 84-79. Η Νίζνι, από τη μεριά της, έχασε με 72-92 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην πρεμιέρα της VTB League και φάνηκε πως το γεγονός ότι το μπάτζετ της μειώθηκε φέτος, την έχει επηρεάσει. Δεν έχει πολλές ποιοτικές λύσεις η γηπεδούχος ομάδα και η Ουνικάχα έχει μπροστά της καλή ευκαιρία νίκης. Παρόλα αυτά, οι αποδόσεις του διπλού δεν έχουν αξία για ποντάρισμα. Συνεπώς, θα κοιτάξουμε και εδώ τους συνολικούς πόντους και πιο συγκεκριμένα θα κρατήσουμε το over. Βλέπετε, θα πατήσουμε στο γεγονός πως οι Ανδαλουσιανοί αρέσκονται στο run n’ gun μπάσκετ και αυτό φαίνεται στους αριθμούς τους (84 πόντοι υπέρ, 81 πόντοι κατά ανά παιχνίδι στο ισπανικό πρωτάθλημα), ενώ και η Νίζνι μπορεί να ακολουθήσει μέχρι ενός σημείου. Πάμε για αγώνα 160+ πόντων.
Πρόταση: Over 160,5 – 1,75

ΈΝΑΡΞΗ: 06/10/2021
ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΆΔΕΣ: 10.000
ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ: -150
ΑΝΟΙΧΤΑ: -150
ΚΕΡΔΗ: +0
ΥΠΟΛΟΙΠΟ: +9.850

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.
Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!