Αγία Τριάδα…..

 

LKS LODZ PSS v LECHIA GDANSK:Η Λέχια τερμάτισε στην κορυφή της regular season πέρσι, ωστόσο δεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια τελικά, καθώς στα πλέι οφ έπεσε κατακόρυφα η απόδοσή της κι έχασε γρήγορα τη ψυχολογία της. Τη φετινή σεζόν πάντως στοχεύει να τελειώσει τη… δουλειά που άφησε πέρσι στη μέση, είχε εξαιρετική παρουσία στα φιλικά προετοιμασίας, ενώ κατέκτησε και τον πρώτο τίτλο της σεζόν, επικρατώντας με 1-3 της πρωταθλήτριας, Πιαστ Γκλίβιτσε. Η Λοτζ μόλις προβιβάστηκε στην πρώτη κατηγορία, δεν αποτελεί εύκολη λεία σε καμία περίπτωση, ωστόσο πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα, η Λέχια θα ξεκινήσει με το δεξί τις φετινές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Επιλογή μας το διπλό.

SION v FC BASEL 1893:Πρεμιέρα έχει σήμερα το πρωτάθλημα της Ελβετίας, με τη Σιόν να φιλοξενεί τη Βασιλεία. Η Βασιλεία απογοήτευσε πλήρως με τις εμφανίσεις της την περσινή σεζόν, καθώς τερμάτισε στο -20 από την κορυφή, χωρίς να διεκδικήσει σε καμία στιγμή του πρωταθλήματος τον τίτλο. Η Σιόν από την πλευρά της τερμάτισε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, γενικώς είναι μια ομάδα που σκοράρει και δέχεται γκολ με ευκολία και δύσκολα θα αλλάξει πρόσωπο φέτος. Στη σημερινή αναμέτρηση δεν θα μπλέξουμε με σημείο καθώς η Βασιλεία μεσοβδόμαδα αντιμετωπίζει την PSV και αποτελεί ερωτηματικό η σημερινή εμφάνισή της, λογικά όμως θα έχουμε γκολ, έτσι θα επιλέξουμε το combo G/G & Over 2,5 σε απόδοση 2.00.

DINAMO ZAGREB v LOKOMOTIVA:Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, η Ντιναμό είναι κλάσεις ανώτερη και η λογική λέει πως εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Παρ’ όλα αυτά, μεσοβδόμαδα ταξιδεύει στη Γεωργία για να αντιμετωπίσει τη Σαμπουρτάλο για τα προκριματικά του Champions League παρόλα αυτά βλέπουμε εύκολη επικράτηση και over 2,5.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!