Άλλο Πέπη και άλλο πρέπει

Καλημέρα σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους αλλά και σε όλους τους betlovers,

Ένα γκολ πάνω και ένα γκολ κάτω έκαναν την διαφορά στο χθεσινό κουπόνι μας και έτσι η στήλη έκλεισε με 2/4.Ακόμα ένα γκολ στο παιχνίδι του Παναιτωλικού για να μας επιβεβαιώσει τα 2-3 γκολ αλλά και ένα λιγότερο στο παιχνίδι της Ομόνοιας.Η αλήθεια είναι ότι για ακόμα μια φορά προσεγγίσαμε εξαιρετικά τα παιχνίδια και χάσαμε στις λεπτομέρειες.Στα σημερινά ελληνοκυπριακά παιχνίδια έχουμε βγάλει τα σημεία μας και σας τα αναλύουμε παρακάτω.

18/4 15:00 Παναθηναϊκός – Άρης
Κομβικό παιχνίδι στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός παίρνει αρκετά καλό βαθμό στα ντέρμπι, ενώ στον αντίποδα ο Άρης προέρχεται από τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση και είναι άγνωστο πως θα αντιδράσει. Αναμένεται κλειστό παιχνίδι αλλά θα δώσουμε το προβάδισμα στους «πράσινους» που είναι αρκετά αποτελεσματικοί εντός έδρας.

18/4 17:00 ΑΕ Λεμεσού – Απόλλων Λεμεσού
Ντέρμπι της Λεμεσού με αντιπαλότητα και με το χαμένο να χάνει έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος. Κάπως βολεύεται με την ισοπαλία η ΑΕΛ, μόνο νίκη θέλει ο Απόλλωνας, που όμως αν γίνει ο αγώνας θα έχει κάποιες απουσίες λόγω πανδημίας.Θα πάμε με το ημίχρονο Χ και ο θεός βοηθός…

18/4 17:15 ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης
Η ΑΕΚ έβγαλε υποδειγματική αντίδραση με το «διπλό» στην έδρα του Άρη κι έχει μοναδικό στόχο τη νίκη στο σημερινό για να αρχίσει να χτίζει σερί και να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης. Από την άλλη, ο Αστέρας παίζει το τελευταίο του χαρτί αν θέλει να ελπίζει για την τετράδα. Έτσι κι αλλιώς οι Αρκάδες παλεύουν όλα τα παιχνίδια τους και μπορούν να βάλουν προβλήματα στην «Ένωση», η οποία παραμένει με αρκετές απουσίες και αμυντικά έχει προβλήματα.Θα πάμε με τα 2-3 γκολ

18/4 19:30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
Το βαθμολογικό κίνητρο είναι στην πλευρά του ΠΑΟΚ, το θέμα όμως είναι ότι η ομάδα του Γκαρσία δεν πείθει με την εικόνα της. Από την άλλη είναι άγνωστο το πως θα προσεγγίσει το παιχνίδι ο Ολυμπιακός, ο οποίος την περασμένη Κυριακή «σφράγισε» και μαθηματικά το πρωτάθλημα και ο Μαρτίνς έδωσε τριήμερο ρεπό στους παίκτες. Δε θα μπλέξουμε με σημείο και θα πάμε με το όβερ. Γνωστά τα ανασταλτικά προβλήματα των γηπεδούχων, από την άλλη οι φιλοξενούμενοι κατεβαίνουν με απουσίες στα μετόπισθεν αλλά παίζουν χωρίς άγχος και θα βρουν χώρους απέναντι σε έναν αντίπαλο που καλείται να πάρει αποτέλεσμα.

ΕΝΑΡΞΗ 29/8/2020
ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:10,000
ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΑΣΡΙΜΑΤΟΣ: 4,850
ΑΝΟΙΧΤΑ:150
ΚΕΡΔΗ: -2,754.87
ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 7,095.13

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!