22:00 Zob Ahan vs Ittihad Jeddah Asian Champions League 1/8 Final

Zob Ahan
Ξεκίνησε ιδανικά η Ζομπ Αχάν απέναντι στην Αλ Ιτιχάντ, ωστόσο στη συνέχεια δεν μπόρεσε να βγάλει ενέργεια στην επίθεση και αναμενόμενα ηττήθηκε 2-1. Μόλις στο 7ο λεπτό, ο μέσος Χανταντιφάρ της έδωσε προβάδισμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, εντούτοις στη συνέχεια απείλησε ελάχιστα. Ισοφαρίστηκε άμεσα μετά από φάση διαρκείας και αδράνεια της άμυνας, ενώ έμοιαζε θέμα χρόνου να έρθει και δεύτερο τέρμα. Τελικά στο 72’ δέχτηκε την ολική ανατροπή μετά από νέο κενό στο κέντρο της άμυνας και θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένη, από τη στιγμή που ο αντίπαλος είχε ευκαιρίες για ευρύτερο σκορ, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Καλείται να βρει άμεσα λύσεις ο τεχνικός Αλιρέζα Μανσουριάν στο ουδέτερο Κατάρ, ενώ δείχνει να παίζει καθοριστικό ρόλο το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει επίσημα στα πόδια της. Μακροχρόνιες οι απουσίες, δεν επηρεάζουν.
Ittihad Jeddah
Έδειξε χαρακτήρα η Αλ Ιτιχάντ στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ζομπ Αχάν. Η νίκη 2-1 είναι «φτωχή» βάσει της εικόνας της αναμέτρησης. Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ πολύ νωρίς μετά από εκτέλεση φάουλ, ωστόσο στη συνέχεια δεν το έβαλε κάτω. Πίεσε ασφυκτικά και απάντησε με τον Λουίς Χιμένεζ στο 9’, ενώ ο Αλ Σαχάφι έκανε την ολική ανατροπή, με κεφαλιά, στο 72′. «Μοιραίος» ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ρομαρίνιο, που σπατάλησε πολλές και μοναδικές ευκαιρίες. Θα μπορούσε σίγουρα η ομάδα του Χιλιανού προπονητή, Χοσέ Λουίς Σιέρα, να πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα ενόψει της αποψινής ρεβάνς, αλλά ακόμα και έτσι συνεχίζει να ορίζει τη μοίρα της. Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, όμως εκτός λίστας βρίσκεται ο γνωστός μας Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς (0/0, 11/7).
Εκτίμηση
Δεν υπάρχει ο παράγοντας έδρα και έτσι η Ζομπ Αχάν χάνει μεγάλο μέρος από την δυναμική της. Η Ιτιχάντ ήταν ανώτερη στην πρώτη αναμέτρηση, ενώ διαθέτει πιο ποιοτικούς παίκτες. Θα κρατήσουμε τη νίκη των τυπικά φιλοξενούμενων στο DNB.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!