21:30 St. Pauli vs Greuther Fürth Germany 2. Bundesliga

St. Pauli
Παρά τις απουσίες, την κάκιστη προετοιμασία και το ξέσπασμα του τεχνικού Λουχουκάι πριν από το ματς, η Σαν Πάουλι πήγε στο Μπίλεφελντ και «έκλεψε» την ισοπαλία (1-1). Μάλιστα, δέχτηκε την ισοφάριση στο 90’ (δοκάρι ο αντίπαλος στο 48’). Φάνηκε πως οι φωνές του Ολλανδού κόουτς (δέχτηκε τη στήριξη του προέδρου μετά απ’ αυτές) εισακούστηκαν και όσοι αξιόλογοι παίκτες απέμειναν για την πρεμιέρα, τα έδωσαν όλα. Ωραία κούρσα του Μέλερ Ντέλι, ατομική ενέργεια του Κοντέ και 1-0 με τον 19χρονο (32′). Ο ρέφερι πήρε πίσω το πέναλτι που υπέδειξε εις βάρος της στο 73’, εντούτοις στο 90’ πλήρωσε με το 1-1 την κακή αντίδραση σε στατική φάση. Κέρδος ο βαθμός, από τη στιγμή που μπήκε στο ματς με τις χειρότερες προϋποθέσεις. Έπαιξε μετά από σχεδόν δύο χρόνια ο στόπερ Χόρνσου, αλλά αποχώρησε με πόνους και είναι αμφίβολος, όπως και ο μέσος Μέλερ-Ντέλι. Απόντες οι Όστιγκαρντ (Α), Τάσι (ΜΕ), Μπενατέλι (Μ) και οι μόνιμοι Φέερμαν (Ε), Τσάντερ (Α), Φλουμ (Μ), Κόρντες (ΜΕ), Τσίραϊς (Α).
Greuther Fürth
Αρνητικό ξεκίνημα για την Γκρόιτερ Φιρτ. Εντός έδρας ήττα με σκορ 2-0 από την Άουε. «Κακός» αντίπαλος. Δεν βρήκε ποτέ τρόπο η Φιρτ να σκοράρει κόντρα στην Έρτσγκεμπιργκε. Δέχτηκε το γκολ στο 25’. Προσπάθησε στη συνέχεια το «τριφύλλι, εντούτοις και η αξιοποίηση των ευκαιριών θέλει άμεση βελτίωση. Ο Κεϊτά-Ριέλ ήταν στο επίκεντρο της όποιας προσπάθειας (24 τελικές σύνολο), χωρίς, ωστόσο, να πανηγυρίσει κάποιο γκολ. Δυνατή στο β’ μέρος, αλλά ο Στεφάνιακ βρήκε, με φάουλ, το δοκάρι στο 81’. Αντεπίθεση στο τέλος και 2-0 η Άουε. Μουδιασμένο ξεκίνημα. Εμφανέστατα τα προβλήματα. Με τέτοια εικόνα, δύσκολα θα ξεφύγει από τη μάχη της παραμονής. Εδώ και 37 χρόνια έχει να βρεθεί στη Γ’ κατηγορία. Έμπειρη ομάδα στη Β’, αν και αυτό δεν προσφέρει εγγυήσεις. Τις… μισές φάσεις της να αξιοποιήσει στο Αμβούργο, ίσως μπορέσει να αρπάξει κάτι καλό. Μπήκε αλλαγή στο τέλος ο νεοφερμένος Νίλσεν, που αυτή τη φορά, λογικά, θα ξεκινήσει. Αποθεραπεύτηκε ο βασικός Ερνστ (Μ, 31/3). Πλήρης η αποστολή.
Εκτίμηση
Την ευκαιρία για μία ωραιότατη κόντρα μας προσφέρουν οι αποδόσεις του ματς. Η Σαν Πάουλι «έριξε στάχτη στα μάτια» όλων τη Δευτέρα. Τώρα που θα πρέπει να κάνει παιχνίδι, πολύ απλά δεν έχει τους παίκτες που θα ήθελε ο Λουχουκάι. Ύπουλη ομάδα η Γκρόιτερ. Μισή ευκαιρία θέλει και θα σκοράρει. Και τότε η Σαν Πάουλι θα πελαγώσει.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!