21,19,10,9,7… κλπ!!!!Δεν είναι μύθος…απλά είναι η καθημερινότητα μας σε αποδόσεις!!!!!

0
1381

Καλημέρα παιχτούρες μου . Πραγματικά ότι και να πω μπορεί να είναι λίγο….!!! Αποδόσεις εκπληκτικές σε σημεία ημέρας, σε live ,σε τριάδες, σε δυάδες, σε παρολί ,σε τέννις . Με κάθε πιθανό ή απίθανο τρόπο και σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ. Δεν θα σας πω πολλά απλά δείτε τα δυο παρακάτω βίντεο που είναι μαπο ένα λεπτό το καθένα ,κάντε έναν απλό υπολογισμό και σκεφτείτε τι χάνετε που δεν είστε στην ομάδα του katenatsio.

Αν θέλεις να μπεις στην μεγάλη παρέα του Katenatsio δεν πρέπει να χάσει κανείς το σημερινό μας ραντεβού που είναι στις 17:00….!! Στο tiktok katenatsio2025 ,εμείς έχουμε κανονικά το καθιερωμένο μας live στις 17:00.Ακολούθησε τα βήματα για να ζήσεις όλα αυτά στο katenatsio.com που μαζί με το Katenatsio Live σπάμε ταμεία!!!……………χωρίς καμία αμφιβολία!!!.Επειδή εμείς δεν σταματάμε ποτέ, σήμερα συνεχίζουμε πιστοί πάντα στο τρίπτυχο μας, Υπομονή-Επιμονή-Αυτοσυγκράτηση.Αν θες να μας γνωρίσεις μπες στο σημερινό Live στις 17:00 για να ζήσει το απόλυτο…. απλά κάνεις εγγραφή δωρεάν στην σημερινή εκπομπή .
Και αν τώρα θέλεις να χορτάσει και η τσέπη σου ….η λύση είναι ΕΔΩ …. Μπορείς να έχεις όλες τις πληροφορίες για εμάς σε TikTok,Youtube,Facebook,Instragram…. για να ζήσεις μοναδικές στιγμές Live Katenatsio!!!
Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα του Katenatsio….η λύση είναι μια www.katenatsio.com εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλα τα πακέτα μας ,για κάθε γούστο και για όλα τα «βαλάντια»!!!και βέβαια στο Telegram Chat και στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ Telegram Channel…..Όσο για την συνδρομή 0,83cents/per day…..τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά!

Και για όσους δεν κατάλαβαν πρέπει να μας κάνετε Follow παρακάτω.

Η Νόα έδειξε την ανωτερότητα στο πρώτο παιχνίδι και μάλιστα την είχαμε ακολουθήσει .Ώς ομάδα δεν είναι κάτι τρομερό αλλά βγάζει πολύ ενέργεια ,έχει τρομερή προσήλωση στο παιχνίδι της και τρομερή τακτική….ομάδα προπονητή.Απο την άλλη η Ρουζομπέροκ δεν δείχνει ικανή να βάλει δύσκολο στους Αρμένιος ,είναι λίγη ως ομάδα και εδώ που έχει φτάσει είναι απο τύχη καθαρά.Αναμένω να επαναλάβει η Νόα την καλή της αγωνιστική κατάσταση και στον επαναληπτικό καταφέρνοντας να φύγει αήττητη από τη Σλοβακία.Το Χ2 & 2 εώς 5 γκολ καλύπτει ακόμα και την ισοπαλία του 1-1 και 2-2….αν και πιστεύω ακόμα και στο ξερό διπλό.

Η Τσέλιε δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό φάνηκε και στο πρώτο ματς με την Πιούνικ και στον αγώνα πρωταθλήματος που ακολούθησε. Ωστόσο είναι καλύτερη ομάδα απο την Πιούνικ και το ένα γκολ διαφορά είναι αναστρέψιμο, αρκεί να δείξει το καλό της πρόσωπο.Δεν πιστεύουμε πως η Πιούνικ μπορεί να κάνει δεύτερη νίκη επί της Τσέλιε,καλά καλά δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να σκοράρει η Πιούνικ.Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι ,όπως είναι όλα των φιλοξενούμενων . Για αυτό θα πάμε στο 0 εως 1 γκολ στο 1ο ημίχρονο & 1 εως 2 γκολ στο 2ο ημίχρονο.

Και θα κλείσω με ένα παιχνίδι που το είχαμε και την προηγούμενη εβδομάδα στις επιλογές μας. Δεν μπορώ να ξεχάσω πόσες χαμένες ευκαιρίες είχε η Χάκεν …για να σκοράρει ,να πάρει την νίκη ή τουλάχιστον την ισοπαλία. Σήμερα λοιπόν πρέπει να παίξει για την νίκη και μόνο….Βούτηρο στο ψωμί της για την γηπεδούχο Χάιντενχαϊμ. Θα βρεί χώρους,παιχνίδι που της αρέσει πολύ και θα σκοράρει. Ελπίζουμε να δούμε γκολ και στο 1ο και στο 2ο ημίχρονο. Με το 2 εώς 3 γκολ στο 1ο ημίχρονο & 2 με 3 γκολ στο 2ο ημίχρονο θα πάμε στην τελευταία μας επιλογή για σήμερα.

Το ποσοστό επιτυ/χίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .