21:00 Dinamo Bucuresti vs Academica Clinceni Romania Divizia A

Dinamo Bucuresti

Δεν τα κατάφερε στο Κλουζ. Έμεινε για 6ο σερί ματς και 3ο φετινό χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την πρωταθλήτρια Ρουμανίας. Η Ντινάμο είχε πολλά κενά στα μετόπισθεν με συνέπεια πλην του γκολ με τον Ομράνι στο 83′ με πέναλτι, να «φάει» αρκετές φάσεις, ενώ δημιουργικά απείλησε ελάχιστα την αντίπαλο της. Παραμένει στον πάγκο της ομάδας ο Εουγκέν Νεαγκόε που κατέρρευσε στον πάγκο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ουν. Κραϊόβα. Σε χθεσινή του συνέντευξη δήλωσε πως είναι έτοιμος και υγιής για να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας αναφέροντας, μάλιστα, πως είναι σε συνεννόηση με τη διοίκηση για να γίνουν ακόμη τρεις μεταγραφές. Βέβαια, δεν αποκλείεται στο αποψινό ματς να καθίσει ξανά στον πάγκο ο συνεργάτης του, Μόγκα. Στα αγωνιστικά, εκτός είναι οι Κόρμπου (Α, 16/0 πέρσι), Μπρίτο (Μ, 19/1 με Ξάνθη πέρσι) και Νίστορ (Μ, αρχηγός, 32/4 πέρσι).

Academica Clinceni

Την 3η σερί ήττα της στο πρωτάθλημα γνώρισε η Ακαντέμικα Κλιντσένι, με τον τεχνικό Ίλιε Ποενάρου να την αποδίδει και στο γεγονός ότι η ομάδα του ταξίδεψε για το ματς οδικώς και δη 11 ώρες με πούλμαν. Η νεοφώτιστη, λοιπόν, ηττήθηκε στο Ιάσι με 2-0 από την τοπική Πόλι σε ένα ματς, όπου είχε πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν με αποτέλεσμα πλην των δύο γκολ (47′, 78′) που δέχθηκε, να κινδυνεύσει σε αρκετές περιπτώσεις, ενώ δημιουργικά υστέρησε, κάνοντας επί της ουσίας αισθητή την παρουσία της μόνο στο τέλος και ενώ όλα είχαν κριθεί. Μετά το τέλος του ματς, ο Ποενάρου έστειλε μήνυμα ενίσχυσης στη διοίκηση. Έτσι, μέσα στην εβδομάδα η Ακαντέμικα ανακοίνωσε την απόκτησή του 32χρονου άσου, Λαουρέντιου Μπους (M, 23/3 με Άστρα & Μποτοσάνι πέρσι). Στα αγωνιστικά, εκτός είναι ο Τσεμποτάρου (Μ, 24/4 πέρσι με Σιμπίρ) που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Εκτίμηση

Το ματς είναι οριακό και για τις δύο ομάδες με βάση το ξεκίνημα που έχουν κάνει στη σεζόν. Μέσα στο παιχνίδι, λοιπόν, θα πάρουν όλα τα ρίσκα. Έτσι επιλέγουμε combo bet «1Χ & over 2,5», εκτιμώντας ότι το σκορ θα ανοίξει.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!