Απο το πάνω ράφι!!!

Καλησπέρα παιχτούρες μου,

Με αναμονή για την εφαρμογή των νέων μέτρων,μας δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθούμε με σχολαστικά με το κουπόνι μας.Τρία ματσάκια για απόψε και ευελπιστούμε στο ταμείο!Αναλυτικά οι προβλέψεις μας για σήμερα.

Αγγλία:Championship
Huddersfield v Middlesbrough
Ομάδες που υστερούν σε ποιότητα από τη μέση και μπροστά και κατά κύριο λόγο στηρίζονται στην αμυντική λειτουργία. Αμφότερες θα κοιτάξουν να μην χάσουν και έπειτα να επικρατήσουν, λογικό δείχνει το σενάριο της ισοπαλίας αλλά και των λίγων γκολ.Αυτό που όμως έχει στοιχηματική αξία είναι το Combo X2+NG.
Διπλή ευκαιρία + Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες: Χ2+ΟΧΙ

Ελλάδα:Super League
Larissa v Atromitos Athinon
Μας μπερδεύει η αλλαγή προπονητή στη Λάρισα, δεν έχουμε εικόνα από τα «θέλω» του Τάτση. Βέβαια, δεν μπορεί να παραβλεφθεί πως ο Ατρόμητος έχει καλύτερη παρουσία εκτός έδρας, ούτε και η θετική παράδοση που έχει «χτίσει» στη Λάρισα. Δεν βλέπουμε να χάνει σήμερα η ομάδα του Καναντι και μάλιστα θα βρεί και τα γκολ.
Διπλή ευκαιρία + Under/Over 1.5: X2+O

Ιταλία:Serie A
Benevento v Juventus
Η Γιουβέντους μοιάζει να έχει βρει ρυθμό, αλλά χωρίς τον Ρονάλντο μας έχει δείξει ότι δυσκολεύεται. Από την άλλη η Μπενεβέντο απέναντι σε αντιπάλους από το «πάνω ράφι» έχει ανταποκριθεί σωστά παρά τα αρνητικά της αποτελέσματα. Δεν πρόκειται να περιμένει την αντίπαλο της και θα ψάξει το γκολ . Θα πάμε με τα 3-4 γκολ.
Σύνολο Γκολ: 3-4

ΕΝΑΡΞΗ 29/8/2020
ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:10,000
ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΑΣΡΙΜΑΤΟΣ:4.400
ΑΝΟΙΧΤΑ:150
ΚΕΡΔΗ: – 1.600,05
ΥΠΟΛΟΙΠΟ:7.949,05

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!