20:00 Steaua Bucuresti vs FC Botosani Romania Divizia A

Steaua Bucuresti
«Καθάρισε» την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ επικρατώντας εκτός έδρας με 3-0 της Αλασκέρτ από την Αρμενία με γκολ των Τανάσε (60′), Κριστέα (68′) και Κόμαν (82′). Στο πρωτάθλημα την περασμένη Δευτέρα σκόνταψε στην έδρα της Σέπσι (0-0). Δεν ήταν καλή στο α’ μέρος παρά το δοκάρι του 34′. Στο β’ κυριάρχησε, πίεσε, αλλά δεν βρήκε γκολ με αποτέλεσμα να πετάξει δύο βαθμούς. Ψάχνει ενίσχυση στην άμυνα και φέρεται να θέλει τον Άρη Σοϊλέδη που παίζει στην Μποτοσάνι. Θα υπάρξουν, γράφεται, διαπραγματεύσεις μεταξύ των διοικήσεων πριν τη σέντρα του ματς. Στα αγωνιστικά, προέκυψε νέο πρόβλημα με τον Νεντέλκου (Μ, 2/1) που χτύπησε στο ματς με την Αλασκέρτ. Δύσκολο έως απίθανο να αγωνιστούν οι Μομτσίλοβιτς (Α, 3/0 πέρσι), Σταν (Α, 10/0 πέρσι), Ρόμαν (Μ, 1/0), Πιντίλι (Μ, 9/0 πέρσι), Μορουτάν (Μ, 27/2 πέρσι) και Γκονχέρε (Ε, 29/15 πέρσι).
FC Botosani
Η Βολουντάρι έκανε το λάθος στο 12′ να προηγηθεί και μετά η Μποτοσάνι τη συνέτριψε. Ισοφάρισε στο 20′ με τον Μίρον, προηγήθηκε στο 27′ με αυτογκόλ του Μπαλαούρ, γλίτωσε στις καθυστερήσεις το 2-2 και στην επανάληψη ήταν καταιγιστική σκοράροντας άλλες δύο φορές με τους Ασκόβσκι στο 61′ και Πάπα στο 90′. «Είναι νωρίς να μιλάμε για στόχους και να λέμε για playoffs, το σίγουρο είναι πως σε κάθε ματς θα παλεύουμε για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και κόντρα στη Στεάουα παρά την κακή παράδοση», δήλωσε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Κρόιτορου, ο οποίος περιμένει τις εξελίξεις στο θέμα του Σοϊλέδη (Α, 2/0), τον οποίο θέλει η αποψινή αντίπαλος, Στεάουα. Στα αγωνιστικά, εκτός θα είναι ξανά ο Ντουμίτρας (Α, 19/1 πέρσι) που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Εκτίμηση
Η παράδοση είναι ξεκάθαρα υπέρ της Στεάουα. Εφόσον, όμως, επιλέξουμε να ασχοληθούμε με το ματς, δεν θα πάμε στον άσσο που είναι χαμηλά από πλευράς αποδόσεων. Θα προτιμήσουμε να ασχοληθούμε με τα γκολ και το Over 1,5 των γηπεδούχων παρουσιάζει το δικό του ενδιαφέρον.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!