20:00 SK Brann vs FK Bodo/Glimt Norway Tippeligaen

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε εκτός έδρας η ομάδα του Λαρς Άρνε Νίλσεν με τη Σάρπσμποργκ, μετά από μέτρια εμφάνιση. Για άλλη μια φορά φέτος έδειξε αμυντική αστάθεια και αστοχία επιθετικά και το πλήρωσε. Μπήκε δυναμικά στο ματς, πίεσε και έφτασε στο γκολ στο 14’ με τον Τάιο Τενίστε, συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία και να κάνει φάσεις ως το τέλος του ημιχρόνου, χωρίς όμως να μπορέσει να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ. Στην επανάληψη έπαιξε συντηρητικά, έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, που τον εκμεταλλεύτηκαν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 89’. Βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας, διατηρώντας μαθηματικές ελπίδες για την 3η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο, πρακτικά όμως ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν. Τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός Μπίσμαρ Ακόστα (25/1, 1 ασίστ). Τραυματίες πάλι ο βασικός μέσος Αμέρ Όρνταγκιτς (14/0, 1 ασίστ) και ο βασικός μέσος Πέτερ Στραντ (21/3, 5 ασίστ).
«Κόλλησε» στο 0-0 εντός έδρας με τη Μιόνταλεν, χάνοντας έδαφος στη μάχη της πρωτιάς. Το ματς ήταν ένας επιθετικός μονόλογος της ομάδας του Κιέτιλ Κνούντσεν, που από το πρώτο λεπτό προσπάθησε και πέτυχε να επιβάλει τον ρυθμό της, έκλεισε τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και πίεσε, έκανε πολλές φάσεις, οι επιθετικοί της όμως ήταν άστοχοι και αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Μετά τη χθεσινή ήττα πάντως της Μόλντε από τη Ρόζενμποργκ, έχει την ευκαιρία να πλησιάσει στους 4 πόντους την κορυφή και να μπει και πάλι στη διεκδίκηση του τίτλου. Τραυματίας ο αποκτηθείς τον Αύγουστο, βασικός μέσος Ούλα Σβεν (7/1, 1 ασίστ). Αμφίβολος και πάλι ο βασικός αμυντικός Μάριους Λόντε (22 συμ.) που έχει πρόβλημα με τον μηρό.

Εκτίμηση
Δυνατή αναμέτρηση. Η Μπραν μπορεί να μην στοχεύει ουσιαστικά σε κάτι, εντούτοις δεν είναι από τις ομάδες που «χαρίζονται» και ειδικά εντός έδρας είναι σκληροτράχηλη και παίζει με πάθος. Η Μπόντο Γκλιμτ από την άλλη εκτός έδρας δεν είναι φόβητρο, ωστόσο χάνει δύσκολα και έχει μια ευκαιρία σήμερα να ξαναμπεί στη μάχη του τίτλου. Μαζί της στο DNB.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!