20:00 Örgryte IS vs Dalkurd FF Sweden Superettan

Μάλλον ευχαριστημένη θα πρέπει να είναι η ομάδα του Τόμας Άσκεμπραντ μετά την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ντέγκεφορς, στην οποία παραχώρησε ισοπαλία με 1-1. Μάλιστα η ισοφάριση ήρθε στο 90+3’ μετά από αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Ντέιβιντ Έγκστρεμ. Αρχικά είχε δεχτεί γκολ στο 19’ και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξε συγκεντρωμένη. Δεν προλαβαίνει το σημερινό ματς ο βασικός αμυντικός Άντον Λανς (17/2). Χάνει το υπόλοιπο ο βασικός μέσος Σίμον Νίλσον (15/1). Γνωστοί απόντες ο βασικός μέσος Βίκτορ Σελντ (7/3, 2 ασίστ), ο αμυντικός Καρλ-Γιόχαν Λίντμπλαντ και ο μέσος Άρβιντ Σίγκουρντσον.
Μπήκε τέλος στο θετικό σερί των τεσσάρων αγωνιστικών, αφού έφυγε ηττημένη από την έδρα της Μπρομαπόικαρνα με 2-1. Το ξεκίνημα που πραγματοποίησε η ομάδα του Πολ Ολάουσον ήταν ονειρικό, καθώς μετά από τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά ευτύχησε να προηγηθεί στο 27’. Στη συνέχεια ακολούθησε πιο συντηρητική τακτική και κατάφερε να πάει στην ανάπαυλα με το υπέρ της 1-0. Κι ενώ όλοι θα περίμεναν ότι στην επανάληψη θα είχε το πάνω χέρι λόγω του προβαδίσματος της, συνέβη ακριβώς το αντίθετο, αφού δέχτηκε δυο γκολ μέσα σε εννιά λεπτά (54’ και 63’). Εξέτισε και επιστρέφει ο βασικότατος μεσοεπιθετικός Γιόζεφ Σίσαϊ (24/6, 6 ασίστ).

Εκτίμηση
Ματς μεταξύ δύο ομάδων που ξεκίνησαν με στόχο την άνοδο και τέθηκαν νοκ άουτ εδώ και λίγο καιρό. Ασφαλώς και θα υπάρχει μια κάποια απογοήτευση, ενώ είναι αμφίβολο κατά πόσο αμφότερες θα έχουν όρεξη να κυνηγήσουν το οτιδήποτε. Με το ενδεχόμενο να γίνουν και αρκετές αλλαγές εκατέρωθεν, το καλύτερο είναι η αποχή.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!