20:00 Mjällby AIF vs Syrianska FC Sweden Superettan

Έμεινε ζωντανή στη μάχη της απευθείας ανόδου η ομάδα του Μίλος Μιλογεβιτς, αφού έφυγε με το βαθμό από την έδρα της Βαστέρας μετά το μεταξύ τους 2-2. Μάλιστα, θα πρέπει να αισθάνεται ευχαριστημένη αφού η ισοφάριση, που σήμανε και τη λύτρωση, ήρθε στο 90+1’. Βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ, μια σε κάθε ημίχρονο, όμως και στις δυο περιπτώσεις βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση. Έτσι, έχασε τεράστια ευκαιρία να βρεθεί αυτή στην κορυφή μια και η Βάρμπεργκς έφερε ισοπαλία. Την τελευταία αγωνιστική αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Βάρμπεργκς. Συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος ο βασικός μέσος Ντέιβιντ Λέφκβιστ (25 συμ., 1 γκολ, 2 ασίστ).
Δεν είχε συνέχεια η εντός έδρας νίκη επί της Έργκριτε, αφού στο αμέσως επόμενο παιχνίδι γνώρισε τη συντριβή με 4-0 από την Έστερ. Παρουσιάστηκε κακή και ηττήθηκε δίκαια δεχόμενη το πρώτο γκολ στο 37’ και μέσα σε ένα τραγικό τέταρτο στα μισά της επανάληψης δέχτηκε ακόμη τρία τέρματα (61’, 64’, 75’). Μοιραία, παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Πλέον απέχει 2 βαθμούς από τη ζώνη των μπαράζ παραμονής και εξακολουθεί να έχει μαθηματικές ελπίδες, ενώ την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Χάλμσταντ. Εξέτισε και επιστρέφει ο βασικός αμυντικός Μάρτιν Φάλκενμπορν (21/0, 1 ασίστ). Αμφίβολοι παραμένουν ο αμυντικός Ελίας Ντουρμάζ (9/0, 1 ασίστ) όπως και ο μέσος Τζορτζ Μακντέσι (6/0).

Εκτίμηση
Δεν υπάρχει αμφισβήτηση για τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Η Μιάλμπι με νίκη σήμερα εξασφαλίζει την επιστροφή της μετά από αρκετά χρόνια στην Αλσβένσκαν και δεν πρόκειται να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Την ερχόμενη εβδομάδα πάει στο Βάρμπεργκ. Η Συριάνσκα είναι ήδη ομάδα Γ’ Κατηγορίας. Άσος και Over.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!