20:00 IF Elfsborg vs IFK Göteborg Sweden Allsvenskan

Μάλλον δυσαρεστημένη θα πρέπει να αισθάνεται παρά το ότι απέσπασε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Έρεμπρο. Προηγήθηκε δύο φορές, με την πρώτη να είναι στο 14’, ενώ δέχθηκε την ισοφάριση στο 43’ από τα 11 βήματα. Στις αρχές της επανάληψης ο Κάρλσον αποδείχτηκε μοιραίος, αφού αστόχησε σε πέναλτι, ενώ στα τελευταία λεπτά, το ματς πήρε… φωτιά. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-1 με πέναλτι στο 85’, για να έρθει η φάση του 90+1’, κατά την οποία η Έρεμπρο ισοφάρισε στο τελικό 2-2. Βαθμολογικά δεν έχει να κυνηγήσει κάποιο στόχο και όλοι πλέον επικεντρώνονται στο πως θα έρθει η νίκη στο σημερινό γειτονικό ντέρμπι. Εκτός ο γκολκίπερ Κέβιν Στουρ Έλεγκορντ (22/0), που είναι άρρωστος. Αντίθετα, επιστρέφει από τραυματισμό ο βασικός μέσος Σάμιουελ Χολμέν (24/2, 3 ασίστ).
Πιθανότατα οι οπαδοί της να νοιάζονται περισσότερο για την εξέλιξη του σημερινού ντέρμπι, από ότι νοιάστηκαν για την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Τζουργκάρντεν με 1-0. Η ήττα της ομάδας τους σε συνδυασμό με την ήττα της Μάλμε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Χάμαρμπι, έριξε τη μισητή Μάλμε από την κορυφή. Η εμφάνιση της δεν ήταν κακή, όμως, δεν μπόρεσε να αποφύγει το γκολ στο 70’, το οποίο έκρινε και το παιχνίδι. Εδώ και μερικές αγωνιστικές δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο στόχο πέρα από ένα καλό τελείωμα στη σεζόν, αρχής γενομένης από το σημερινό ντέρμπι. Κάρτες συμπλήρωσε ο βασικός μέσος Σεμπάστιαν Έρικσον (15/1). Τραυματίας αποχώρησε στο 32’ και έμεινε εκτός αποστολής ο βασικός αμυντικός Ενζούζι Τοκό (16/0). Αντίθετα, επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός μέσος Αντρέ Καλισίρ (25/2, 1 ασίστ).
Εκτίμηση
Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά ματς για τις δύο ομάδες. Όχι βέβαια από βαθμολογικής άποψης, αλλά για λόγους γοήτρου. Γειτονικό ντέρμπι, θα υπάρχει πάθος και δύναμη, ενώ αμφότερες δείχνουν έφεση στο γκολ και στο αμυντικό λάθος. Πιθανό το G/G, ομοίως το Over, μπορούμε και να τα συνδυάσουμε.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!