20:00 FC Vaduz vs Fehervar FC UEFA Europa League Qualifying R2

FC Vaduz
Ηττήθηκε μεν στην Ουγγαρία πριν από μία εβδομάδα, αλλά με ένα σκορ που της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει σε ανατροπή. Δέχθηκε γκολ με το «καλημέρα» στην αναμέτρηση και είδε την αντίπαλο να χάνει αρκετές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ. Η ίδια είχε ελάχιστες καλές στιγμές για να σκοράρει. Στον προηγούμενο γύρο είχε προκριθεί επί της Μπρέινταμπλικ χάρη στο εντός έδρας 2-1, απόψε χρειάζεται καλύτερο σκορ για να πάρει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Την προηγούμενη Κυριακή, για τη 2η αγωνιστική της Β’ Ελβετίας, επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Σαφχάουζεν και πανηγύρισε την πρώτη επιτυχία της, αφού στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί εκτός έδρας από την Κρίενς. Παρελθόν αποτελεί ο μεσοεπιθετικός από το Μπενίν, Ντοσού, ο οποίος πέρυσι ήταν βασικός με 11 γκολ και 7 ασίστ σε 40 αγώνες (θα συνεχίσει την καριέρα του στην αυστριακή Χάρτμπεργκ). Τραυματίες ο νεοαποκτηθείς Μολδαβός επιθετικός Μιλιντσεάνου και ο αναπληρωματικός Αυστριακός μέσος Ντράζαν.
Fehervar FC
Φιλοδοξούσε να καθαρίσει την πρόκριση από το 1ο παιχνίδι, μπροστά στο κοινό της. Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά, αφού έκανε το 1-0 με κεφαλιά του Στόπιρα μόλις στο 5ο λεπτό. Μάλιστα, ο σκόρερ αφιέρωσε το γκολ στον συμπαίκτη του, Βραζιλιάνο αμυντικό Βινίσιους, που λείπει λόγω τραυματισμού. Η ομάδα του Νίκολιτς είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και θα μπορούσε κάλλιστα να έχει πετύχει και 2ο γκολ, αλλά έχασε αρκετές ευκαιρίες. Η ίδια απειλήθηκε ελάχιστα από την αντίπαλό της. Στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει την Ζέτα, συντρίβοντάς την με 5-1 εκτός έδρας, απόψε της αρκεί και η ισοπαλία, αλλά και όλες οι οριακές ήττες, με εξαίρεση το 0-1 (παράταση). Η πρεμιέρα της στο ουγγρικό πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή, οπότε και θα υποδεχθεί την Καποσβάρι. Δεν αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα των φιλοξενούμενων.
Εκτίμηση
Είναι καλύτερη ομάδα η Βίντι και απόψε ενδεχομένως θα βρει περισσότερους χώρους για να πετύχει γκολ. Βέβαια, δεν περιμένουμε τη Βαντούζ να ρισκάρει από το ξεκίνημα, αλλά σίγουρα θα είναι πιο επιθετική σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι. Ικανή να πανηγυρίσει πρόκριση με δεύτερη νίκη η ουγγρική ομάδα.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!