20:00 Apollon Limassol vs Austria Wien UEFA Europa League Qualifying R3 Champ Path

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Πρωταγωνιστής στη νίκη του στην Αυστρία ήταν ο νεοαποκτηθείς Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε και έδωσε την ασίστ στο νικητήριο τέρμα (2-1). Αξιος συμπαραστάτης του ο Ζοάο Πέδρο με τον οποίον συνέθεσαν μία εξαιρετική δεξιά πλευρά.

 

«Το αυριανό παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο. Ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες όμως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όπως στην Αυστρία για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση. Να είμαστε έτοιμοι σε όποιο πλάνο επιλέξει ο αντίπαλος να ανταποκριθούμε στον αγωνιστικό χώρο, γιατί ξέρουμε πως μια ομάδα που δεν έχει να χάσει κάτι θα παίξει πιο ελεύθερα και θα προσπαθήσει να ανατρέψει τα δεδομένα. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου», τόνισε μεταξύ άλλων ο κόουτς Σωφρόνης Αυγουστή στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Αγωνιστικά Νέα

Εκτός αποστολής έμειναν οι βασικοί Παπουλής (εξτρέμ) και Σακέτι (μέσος). Επιστρέφει σε αυτήν ο επιθετικός Ζελάγια.

Bet Info

Στις 10 τελευταίες εντός έδρας υποχρεώσεις του σε προκριματική φάση Γιουρόπα Λιγκ παραμένει αήττητος, με τον απολογισμό του να είναι 9 νίκες και 1 ισοπαλία. Στις 9 εξ αυτών πέτυχε τουλάχιστον 2 γκολ.

Ενδεκάδα

(4-4-1-1): Μολ – Πέδρο, Γιούστε, Σάλαϊ, Αγκίρε – Χάμπος, Μάρκοβιτς, Σαρδινέρο, Γιαννιώτας – Γκακπέ – Ζελάγια

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Εμφατική αντίδραση μετά τις τρεις σερί ήττες, αφού πέρασε αέρας από την έδρα της Μάτερσμπουργκ (5-1). Η ομάδα του Ιλτσερ δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή όσο δείχνει το σκορ, ωστόσο η αποτελεσματικότητά της έφτασε σε μεγάλα επίπεδα. Ο Αυστριακός τεχνικός άλλαξε το σύστημα από 4-4-2 σε 4-3-3 και τέσσερις από τους έντεκα που έπαιξαν με τον Απόλλωνα στο πρώτο ματς έμειναν εκτός αρχικού σχήματος. Την βοήθησε το γρήγορο γκολ (3΄) αλλά και το γεγονός πως σχεδόν όλες οι σοβαρές ευκαιρίες της κατέληγαν στα δίχτυα. Τρομερή εμφάνιση από τον Μονσάιν που πέτυχε χατ-τρικ, έδωσε μια ασίστ και δημιούργησε το τρίτο γκολ. Τώρα στην Κύπρο η Αούστρια χρειάζεται να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές αν θέλει να έχει ελπίδες για πρόκριση καθώς ακόμη και με νίκη 0-1 μένει εκτός συνέχειας διοργάνωσης και αυτό θα συνιστά αποτυχία.

 

«Πήραμε πολλά θετικά πράγματα από τη νίκη μας με τη Μάτερσμπουργκ και πιστεύουμε στην ανατροπή αλλά έχουμε δει πως ο Απόλλων έχει ποιότητα, δεν μπορούμε να τρέχουμε στην επίθεση από την αρχή. Για εμάς είναι πλεονέκτημα πως έχουμε παραπάνω επίσημα παιχνίδια από τον αντίπαλό μας αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Σημασία έχει να είμαστε φρέσκοι, θα παίξουν αυτοί που είναι απολύτως έτοιμοι. Εχουμε μια δύσκολη αποστολή αλλά δεν είναι ακατόρθωτο» τόνισε ο κόουτς Ιλτσερ.

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος ο Μαντλ (στόπερ). Tραυματίες οι Τούργκεμαν (φορ), Μπόρκοβιτς (στόπερ) και Σοϊσενγκίερ (στόπερ).

Bet Info

Η Αούστρια μετράει 9 συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες της στο Γιουρόπα Λιγκ που έληξαν με g/g και over.

Ενδεκάδα

(4-3-2-1): Λούτσιτς – Κλάιν, Σέρμπεστ, Χαντλ, Μαρτσίνκο – Γιέγκο, Εμπνερ, Ντεμάκου – Φιτζ, Γκρούνβαλντ – Μόνσαϊν.

Εκτίμηση

Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ο Απόλλων Λεμεσού έγινε το φαβορί για την πρόκριση καθώς μπορεί να βρεθεί στα πλέι οφ ακόμα και με ήττα 0-1. Η Αούστρια αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης πρέπει να πετύχει τουλάχιστον 2 γκολ. Η κυπριακή ομάδα έδειξε και στο πρώτο ματς πως μπορεί να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά που θα παρουσιαστούν στην Αούστρια και να ντουμπλάρει τις νίκες της. Επιλογή ο άσο

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!