19:30 VfL Bochum vs Arminia Bielefeld Germany 2. Bundesliga

VfL Bochum
Αδυναμίες έδειξε στην πρεμιέρα η Μπόχουμ. Ακίνδυνη στην ήττα με σκορ 3-1 από τη Ρέγκενσμπουργκ. Με 4 νέα πρόσωπα κατέβασε την ενδεκάδα ο Ρόμπιν Ντουτ. Είχε μία φάση στο 18’. Δέχτηκε το 1-0 σε καίριο χρονικό σημείο (42’). Δεν απέδωσαν οι δύο αλλαγές στην αρχή του β’ μέρους. Μείωσε σε 2-1 (76’), αλλά δεν είχε ένταση και δέχτηκε το 3-1 στο 95’. Κατώτερη των περιστάσεων σε γενικές γραμμές. Ο αρχηγός Λοσιγιά μίλησε για έλλειψη πάθους από την ομάδα του. Ο νεοφερμένος στράικερ Μπλουμ έδειξε καλά στοιχεία, αλλά ίσως να μην είναι αρκετός. Οι φωνές για επιθετική ενίσχυση αυξήθηκαν μετά από την πρεμιέρα. Βέβαια, ενόψει του ματς με την Αρμίνια, εξέτισε ο φορ Γκονβουλά (Ε, 21/5) και είναι διαθέσιμος. Και πάλι, ο Ντουτ άλλαξε το σύστημα σε 4-1-3-2 φέτος, αλλά δεν έχει δύο ικανούς επιθετικούς. Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Τσόλερ (Ε, 8/2). Εκτός ομάδας συνεχίζουν ο μέχρι πρότινος αρχηγός Τσελότσι (Α) και ο έμπειρος αμυντικός Χούγκλαντ.
Arminia Bielefeld
Η Αρμίνια περιορίστηκε στο ισόπαλο 1-1 με τη Σαν Πάουλι. Τυχερή η ισοπαλία, αν κρίνει κανείς από την ισοφάριση που σημείωσε ο Πριτλ στο 90’ (κεφαλιά έπειτα από κόρνερ). Η άλλη όψη του νομίσματος δείχνει το μεγάλο ποσοστό κατοχής μπάλας, τις 22 τελικές προσπάθειες (5 ο αντίπαλος) και την εικόνα ανωτερότητας που είχε. Αυτή δεν μεταφράστηκε σε νίκη, διότι στο πρώτο μέρος ήταν άστοχη. Όπως ανησυχία προκαλεί και η ευκολία με την οποία δέχτηκε το 1-0 από τον αντίπαλο. Της καταλογίστηκε πέναλτι στο 73’, αλλά ο ρέφερι το πήρε πίσω (σωστή απόφαση). Ο κόουτς Νόιχαους χάρηκε για το βαθμό. Θέλει βελτίωση στην κυκλοφορία της μπάλας. Με 2.200 οπαδούς θα πάει στο Μπόχουμ. Ο νεοφερμένος Χάρτελ (Ε) μπαίνει στην αποστολή. Και ο Σούκου άφησε καλές εντυπώσεις (μπήκε αλλαγή στην πρεμιέρα στο 59’). Αμφίβολοι είναι ο αρ. μπακ Χάρτχερτς και ο εξτρέμ Έντμουντσον. Παραμένουν εκτός οι αναπληρωματικοί Κουάσνερ (Ε), Σίπλοκ (Ε), Βάιραουχ (Μ), όπως και ο βασικός Μπρούνερ (Α, 23/1).
Εκτίμηση
Αδυναμίες έδειξε η Μπόχουμ. Κυρίως επιθετικά, δεν «τράβηξε» όσο θα περίμενε κανείς. Εχει μία επιστροφή στη γραμμή κρούσης, αλλά εν γένει «δεν μας γεμίζει το μάτι» (ακόμη). Η Αρμίνια… έσωσε την ισοπαλία στην αρχή της σεζόν. Καλό σύνολο, δουλεμένο, πιο έτοιμο από την Μπόχουμ. Επικίνδυνη στην κόντρα και με ευνοϊκή παράδοση.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!