19:00 FK Zlin vs Teplice Czech Rep. 1. Liga

FK Zlin
Η Ζλιν δεν μπόρεσε να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις αποτυχίες. Η ομάδα του Τσάπλαρ πήγε να παίξει στην έδρα της Σλοβάτσκο, έχασε 1-0 και υπέστη την τρίτη ήττα σε τέσσερις αγωνιστικές. Στα του αγώνα, δεν μπήκε καλά και από το ξεκίνημα προσπαθούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των αντιπάλων. Λίγο πριν την ανάπαυλα έμεινε πίσω στο σκορ και αυτό την επηρέασε αρκετά στην επανάληψη. Στο διάστημα αυτό, δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική και έτσι έφυγε με άδεια χέρια από το γήπεδο. Σήμερα επιστρέφει στην έδρα της και θέλει κόντρα στην Τέπλιτσε να επανέλθει στις νίκες για να μην μείνει κι άλλο πίσω. Νοκ άουτ είναι οι Βραστίλ (Α.) και Ζέλεζνικ (Ε.).
Teplice
Η Τέπλιτσε δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, αφού το προγραμματισμένο παιχνίδι κόντρα στην Μλάντα Μπόλεσλαβ αναβλήθηκε, μετά την καθυστερημένη επιστροφή των αντιπάλων από το Καζακστάν για το ευρωπαϊκό ματς. Τελευταία φορά που έπαιξε ήταν στις 26/7 κόντρα στην Μπάνικ Οστράβα, όπου επικράτησε με 1-0. Με το αποτέλεσμα αυτό έσπασε το… ρόδι για τη φετινή σεζόν. Στο ματς αυτό, το τελικό σκορ την κολακεύει αρκετά, καθώς σε πολλά σημεία στάθηκε τυχερή. Προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό και στη συνέχεια πιέστηκε πολύ, αλλά κράτησε το πολύτιμο διπλό. Τώρα πάει στην έδρα της Ζλιν και θα προσπαθήσει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Εκτός είναι ο Βινάλ (Ε, 3/0) και αμφίβολος ο Χίτσκα (Μ.).
Εκτίμηση
Οι δύο ομάδες έχουν κάνει πάνω κάτω την ίδια εκκίνηση στο φετινό πρωτάθλημα και θέλουν βαθμούς για να ξεφύγουν από τα χαμηλά. Καμία δεν εμπνέει εμπιστοσύνη για να την στηρίξουμε, αλλά περιμένουμε γκολ κι από τις δύο πλευρές, οπότε το g/g είναι μια καλή επιλογή.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!