19:00 Al Duhail SC vs Al Sadd SC Asian Champions League 1/8 Final

Al Duhail SC

Δεν ήταν καλή η Αλ Ντουχαΐλ πέρυσι όσο τα προηγούμενα χρόνια και αναμενόμενα έπεσε από την κορυφή του Κατάρ. Στον πάγκο συνεχίζει με τον Πορτογάλο Ρουί Φαρία, ο οποίος ανέλαβε στα μέσα της περιόδου και την οδήγησε σε μία άνετη πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείχνει πάντως να είναι αρκετά αποδυναμωμένη, καθώς έφυγαν οι ξένοι επιθετικοί που έκαναν τη διαφορά. Αποχώρησαν οι πολύτιμοι φορ Νακατζίμα και Ελ Αραμπί, ενώ το κενό τους θα προσπαθήσει να καλύψει ο Τυνήσιος Μσακνί που επέστρεψε από το δανεισμό του στο Βέλγιο. Ξεχωρίζει φυσικά ο Μαροκινός σούπερ σταρ, Μεντί Μπενάτια που έχει και ηγετικό ρόλο στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Ανακοινώθηκε για την επόμενο πενταετία το ανερχόμενο αστέρι του Ιρακινού ποδοσφαίρου, Μοχανάντ Αλί, που είναι μόλις 19 ετών και βρίσκει σταθερά εδώ και μία τριετία διψήφιο αριθμό τερμάτων στο πρωτάθλημα της χώρας του. Στα φιλικά προετοιμασίας δεν άφησε καλές εντυπώσεις. Χωρίς προβλήματα η αποστολή.

Al Sadd SC

Έπαιξε καταιγιστικό ποδόσφαιρο η Αλ Σαντ σε όλη τη διάρκεια της περσινής σεζόν, δικαίως επέστρεψε στην κορυφή του Κατάρ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν ήταν το ίδιο πειστική, εντούτοις κατάφερε να πάρει του πρωτιά του ομίλου κόντρα σε Αλ Αχλί, Περσέπολις και Παχτακόρ. Ο εμβληματικός μέσος Τσάβι κρέμασε τα παπούτσια και αντικατέστησε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, στην πρώτη του προπονητική απόπειρα. Στο ρόστερ δεν άλλαξαν και πολλά, τη θέση ξένου που κατείχε ο άλλοτε αστέρας της Μπαρτσελόνα πήρε ο παικταράς Ναμ Τάε – Χε (Νότια Κορέα), ο οποίος προορίζεται για να κάνει τη διαφορά στην επίθεση. Οι γηγενείς διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα και αποτελούν τον κορμό της Εθνικής, που κατέκτησε το Κύπελλο Ασίας. Ξεχωριστή περίπτωση και ο Αλγερινός επιθετικός Μπουνεντζάχ που σκόραρε 40 τέρματα σε 29 εμφανίσεις. Στα φιλικά προετοιμασίας, πάντως, δεν είχε καλή εικόνα. Χωρίς σημαντικά προβλήματα η αποστολή.

Εκτίμηση

Δύσκολο ματς για σημείο. Η Αλ Σαντ ήταν ένα σκαλί πιο πάνω από την Ντουχαΐλ την περσινή σεζόν, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχουν επίσημα δείγματα αναφορικά με το πως θα εμφανιστεί με τον Τσάβι στον πάγκο. Λογικά θα δούμε πολλά τέρματα.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!