19:00 Aalesund vs FK HamKam Norway 1. Division

Aalesund
Όσο η Σταρτ και η Σάντεφιορντ χάνουν έδαφος στη μεταξύ τους μάχη για τη 2η θέση, τόσο η ίδια φροντίζει να «πετάει» από νίκη σε νίκη και να φτάνει πιο κοντά στο στόχο της κατάκτησης του τίτλου. Βέβαια, πολλές φορές η ομάδα του Λαρς Μπόχινεν δε χρειάζεται να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, κάτι που φάνηκε και στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα της Σάντνες, όπου έκανε ό,τι χρειαζόταν ώστε να πάρει μια οριακή νίκη με 2-1. Ευτύχησε να προηγηθεί στο 14’ και παρά την ισοφάριση στις αρχές του ημιχρόνου, άντεξε στη συνέχεια και σε μια υποδειγματική αντεπίθεση έκανε το 2-1, το οποίο της χάρισε ακόμη τρεις πολύτιμους βαθμούς. Συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός Κάι Ράμσταϊν (12/1, 1 ασίστ). Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο βασικός μέσος Ιζούνα Ουζοτσούκβου (12/0) όπως και ο γκολκίπερ Τάργεϊ Όμενος (1/0). Εκτός ο μέσος Πέτερ Όρι Λάρσεν (8/1).
FK HamKam
Αρχίζει και μπλέκει σε περιπέτειες η ομάδα του Γκάουτε Χέλστρουπ, καθώς την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τη Νότοντεν με 2-1, σε ένα παιχνίδι στο οποίο θα περίμενε κανείς να επικρατήσει, από τη στιγμή που έπαιζε μπροστά στο κοινό της και αντιμετώπιζε μια κατά τεκμήριο υποδεέστερη ομάδα. Το πρόβλημα που δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν οι γηπεδούχοι ήταν το ψηλό παιχνίδι, με τους στόπερ της Νότοντεν να σκοράρουν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 45’, ο Μάτλαντ είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ, όμως στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να γυρίσουν το παιχνίδι, χάνοντας πολλές κλασικές ευκαιρίες. Έτσι, πλήρωσε ακριβά την αναποτελεσματικότητα των επιθετικών της δεχόμενη γκολ στο 85’. Χωρίς νέα αγωνιστικά προβλήματα.
Εκτίμηση
Ακόμη μια νίκη θέλει η Άαλεσουντ μπροστά στο κοινό της, εκεί που είναι πανίσχυρη έχοντας το απόλυτο. Η Χαμ Καμ είναι από τις πιο φειδωλές επιθετικά ομάδες και γι’ αυτό προσπαθεί να κρατήσει χαμηλά τα σκορ εντός αλλά κυρίως εκτός έδρας. Δεν αναμένουμε φεστιβάλ τερμάτων, με τη Χαμ Καμ να μην μπορεί να βοηθήσει στον τομέα αυτό. Πάμε στα «2-3 γκολ».

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!