18:40 Wahda Abu Dhabi vs Al Nassr Riyadh Asian Champions League 1/8 Final

Wahda Abu Dhabi
Εξαιρετικό ήταν το ντεμπούτο του Μαουρίτσε Στέντζε στην Αλ Ουάχντα, η οποία απέκτησε πλεονέκτημα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης μετά το 1-1 που απέσπασε στο Ριάντ. Δεν ήταν σε καμία περίπτωση καλύτερη από τους Σαουδάραβες, εντούτοις η ατομική ποιότητα των παικτών της έκανε τη διαφορά. Ο διεθνής γκολκίπερ Αλ Σαμσί, που στο τέλος της περσινής χρονιάς έμεινε εκτός ενδεκάδας λόγω κακών εμφανίσεων, δικαίωσε τον Ολλανδό τεχνικό για την επιλογή του να του δώσει φανέλα βασικού και πήρε θέση στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής. Ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, Λεονάρντο, πέτυχε παλικαρίσιο γκολ στο 53’ και απάντησε στο τέρμα που είχε δεχτεί η ομάδα του στο 17’. Πλέον, αρκεί και η λευκή ισοπαλία στο αποψινό παιχνίδι. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία.
Al Nassr Riyadh
Ήταν ανώτερη η Αλ Νασρ στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου αγώνα, εντούτοις δεν εκμεταλλεύτηκε τις πολλές και μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε με αποτέλεσμα να μείνει στο 1-1. «Μοιραίος» ο «κανονιέρης» Χαμντάλα, ο οποίος μπορεί να άνοιξε το σκορ το 17′, αλλά αστόχησε σε τρεις περιπτώσεις προκειμένου να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Στα τελευταία λεπτά, η Αλ Νασρ γλύτωσε από το δοκάρι και πλέον καλείται να αντιδράσει άμεσα, για να μην αποχαιρετήσει πρόωρα τη διοργάνωση. Δεν φάνηκε η έλλειψη ρυθμού από το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει ακόμα επίσημες υποχρεώσεις εντός συνόρων η πρωταθλήτρια Σαουδικής Αραβίας. Έχει δείξει χαρακτήρα μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, καθώς ξεκίνησε στη φάση των ομίλων με δύο διαδοχικές ήττες. Το σημαντικό για τον τεχνικό Ρουί Βιτόρια είναι ότι η αποστολή ταξίδεψε στο Άμπου Ντάμπι χωρίς προβλήματα.
Εκτίμηση
Η Αλ Νασρ έδειξε στο πρώτο ματς ότι είναι σαφώς ανώτερη, εντούτοις φάνηκε ταυτόχρονα ότι έχει και πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Η Ουάχντα είναι δύσκολος αντίπαλος και στο «σπίτι» της μετράει μόνο νίκες, ωστόσο θα εμπιστευτούμε τους πρωταθλητές Σαουδικής Αραβίας.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!