Γιατί ο Samurai …ξέρει

Kαλημέρα σε όλους τους φίλους,

Καλημέρα στην ηλιόλουστη Κύπρο μας και σε όλους εσάς που ασχολήστει με τον Ιππόδρομο και το στοίχημα.Σε όλους εσάς που είναι απλά ένα παιχνίδι διασκέδασης και όχι εξάρτηση…

Με το που έκανα κλικ στο www.katenatsio.com είδα ότι για ακόμα μια ημέρα το site σας έδωσε τα κλειδία για να πάτε στο ταμείο…

Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εμείς,όπως συνηθίζουμε ,να σας δίνουμε σωστές,ψαγμένες και εύστοχες προβλέψεις….

 

1η Κούρσα
Πολύ καλά στοιχεία έδειξε στην πρώτη του συμμετοχή ο ΙΣΧΥΡΟΣ και τώρα με κούρσα στο ενεργητικό του θα τον προτείνουμε με πρώτη τύχη.Για την δεύτερη θέση θα προτείνουμε την ΠΟΛΥΜΝΙΑ και για την τρίτη την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΡΟΒΑ που θα οδηγήσει.

2η Κούρσα
Δυο άλογα φαίνονται να είναι σε εξαιρετική κατάσταση με παρόμοιους χρόνους και μάχη θα γίνει μεταξύ της ΚΑΛΛΙΑΝΑΣΣΑ και της ΝΑΓΚΙΝΙ .Για την τρίτη θέση θα προτείνουμε τον ΔΗ ΜΠΑΤΛΕΡ.

3η Κούρσα
Δεν πιστεύουμε κανένας να προτείνει οτιδήποτε άλλο για το Κύπελλο Κυπριακό Οουξ πέραν της  ΜΙΚΡΗ ΦΟΙΝΙΚΗ που θα οδηγήσει και λογικά θα κερδίσει δια περιπάτου.Για την δεύτερη θέση θα προτείνουμε την ΜΠΕΛΛΑ ΤΑΡΑ και για την τρίτη την ΒΟΣΤΑΝΙΑ που απλά θα κάνουν την κούρσα…αναμονής…

4η Κούρσα
Για ακόμα μια φορά οι ίδιοι διεκδικητές αυτής της δύσκολης κούρσας.Για την νίκη θα προτείνουμε τον ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΚΟΥΡΗΣ που θα οδηγήσει στον ρυθμό του.Για την δεύτερη θέση θα δώσουμε τον ΒΙΤΤΗΣ ΣΜΑΗΛ που δεν ικανοποίησε στην τελευταία του κούρσα.Για την τρίτη θέση ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΟΥΛΛΗΣ και ΒΡΟΝΤΕΑΣ.

5η Κούρσα
Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ είναι ο πιο γρήγορος του ομίλου και με κούρσα επικεφαλής λογικά θα κερδίσει.Για την δεύτερη θέση θα προτείνουμε τον σταθερό ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ και για την τρίτη θέση την ΘΡΑΚΗ .

6η Κούρσα
Με πολύ ανώτερους αντιπάλους έτρεχε η ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ που πιστεύουμε ότι σήμερα θα είναι η νικήτρια.Για την δεύτερη θέση θα προτείνουμε τον ΤΡΑΜΠΑΣ ΜΠΕΡΤ παρά τα προβλήματά του και για την τρίτη θέση τον ΝΙΚΝΤΕΣΟΥΛ .

7η Κούρσα
Ο ΙΠΠΟΜΑΧΟΣ κέρδισε την ΙΡΙΣ σε πιο μικρή απόσταση και αύριο στην πιο μεγάλη απόσταση λογικά πάλι θα εξέλθει νικητής.Για την δεύτερη θέση ΤΑΡΑΣ ΜΠΙΟΥΤΥ και για την τρίτη θέση η ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ και η ΙΡΙΣ.

8η Κούρσα
Σε περίπτωση που δεν κάνει δυστροπίες ΣΙΑΤΟΟΥ ΝΤΑΝΣΕΡ λογικά θα φύγει νικητής.Σε αντίθετη περίπτωση ο νικητής θα είναι ο ΓΕΝΕΣΙΟΣ και για την επόμενη θέση ο ΜΑΛΤΙΜΙΛΙΟΝΕΡ με τον ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ .

9η Κούρσα
Δείχνει να μην καταλαβαίνει απο αποστάσεις και κιλά ο ΑΛΚΕΤΑΣ και θα τον προτείνουμε με πρώτη τύχη.Για την δεύτερη θέση θα προτείνουμε τον πιο ελαφρύ ΛΑΚΑΡΟΣ και για την τρίτη θέση τον ανεβασμένο ΚΟΣΤΝΕΡ .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!