14:35 Shenzhen FC vs Beijing Renhe China Super League

Shenzhen FC
Τέλος από τη Σενζέν ο Ισπανός προπονητής Χουαν Ραμόν, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που ανέβασε το σύλλογο στη Σούπερ Λιγκ. «Πλήρωσε» το μάρμαρο για το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα των τελευταίων μηνών, που έφερε το νεοφώτιστο σύλλογο για πρώτη φορά στη ζώνη του υποβιβασμού. Στη θέση του ανέλαβε ο Ιταλός Ρομπέρτο Ντοναντόνι, που δεν έχει καταφέρει κάτι σημαντικό μέχρι στιγμής στην προπονητική του καριέρα. Σε γενικές γραμμές στάθηκε αρκετά καλά την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στη Γιανγκσού, ωστόσο δεν μπόρεσε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα (2-0). Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ πολύ νωρίς έπειτα από αχρείαστο πέναλτι, όμως μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους έχασε πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Στις αρχές της επανάληψης δέχτηκε δεύτερο τέρμα και εκεί τελείωσαν όλα. Η νίκη στο αποψινό ματς αποτελεί μονόδρομο, αν δεν θέλει να βουλιάξει περισσότερο…
Χωρίς προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει της αποψινής αναμέτρησης. Ανανέωσε το συμβόλαιο του ο πολύτιμος επιθετικός και πρώτος σκόρερ, Πρετσιάδο (14/5), που κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος. Έκανε το ντεμπούτο του την προηγούμενη αγωνιστική ο Ντιέγκο Σόουζα, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν πέτυχε 15 τέρματα, σε 33 εμφανίσεις, με τη φανέλα της Μπράγκα.
(3-4-2-1): Γκούο – Γουάνγκ Γ., Γκε, Μ’Μπεγκέ – Λιου, Ζου, Λι, Λου – Σελνάες, Τζιν – Μαρί
Beijing Renhe
Αναμενόμενα δεν μπορούσε να ελπίζει σε πολλά η Ρένχε, κόντρα στην Γκουανγκζού Εβεργκράντε. Η ήττα 3-0 ήρθε πανεύκολα από τη στιγμή που ο προπονητής Λουίς Γκαρσία προτίμησε να παρατάξει φουλ εναλλακτικό σχήμα, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί ενόψει του σημαντικότατου αγώνα. Από τις αρχές του δευτέρου μέρους είχε ήδη διαμορφωθεί το τελικό σκορ, ενώ απέφυγε τα χειρότερα από τις διαδοχικές σπουδαίες επεμβάσεις του βετεράνου τερματοφύλακα Ζανγκ. Ελάχιστες ήταν οι φορές που απείλησε και αυτές κυρίως προς το τελευταίο ημίωρο. Έτσι, έφτασε τις οχτώ διαδοχικές ήττες και είδε τη διαφορά από τη σωτηρία να αυξάνεται στο -4. Το αποψινό ματς αποτελεί τελικό, αν θέλει να έχει ρεαλιστικές ελπίδες παραμονής.
Μειώθηκαν στο ελάχιστο τα προβλήματα για τον Ισπανό τεχνικό Λουίς Γκαρσία, ο οποίος ουσιαστικά θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες που χρειάζονται. Επιστρέφουν από τιμωρία και θα πάρουν άμεσα θέση στο αρχικό σχήμα οι αμυντικοί Λιου (11/0) και Λούο Ξιν (18/0). Εκτός λόγω τραυματισμού παραμένει ο βασικότατος αριστερός μπακ Ράο (13/0), ωστόσο το κενό του μπορεί να καλυφθεί επάξια.
(4-4-2): Ζανγκ – Λιου Τζιαν, Γουάν, Λούο, Τσεν – Νιμαμντίν, Ζανγκ Γιουφενγκ, Κάο, Τσεν – Μασίκα, Ντιοπ
Εκτίμηση
Δεν έχει καμία σχέση η Ρένχε με την ομάδα που είδαμε την περσινή χρονιά. Το γεγονός ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση αποτυπώνει και τις εμφανίσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής. Η Σενζέν θα έχει νέο προπονητή και είναι βελτιωμένη τις τελευταίες βδομάδες. Θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους στο «εξάποντο» παραμονής.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!