13:00 Yokohama F Marinos vs Shimizu S-Pulse Japan J-League

Yokohama F Marinos
Έδειξε χαρακτήρα η Γιοκοχαμά στη δύσκολη έδρα της Κόμπε και έφυγε με τους τρεις βαθμούς, που την κρατάνε γερά μέσα στη μάχη του τίτλου (2-0). Δεν ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της, ωστόσο προηγήθηκε με το ωραίο σουτ του Τζούνιο στο 38’. Από το 59’ και έπειτα έπαιξε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μάρτινς με απευθείας κόκκινη κάρτα, εντούτοις στο 78’ ο Τζούνιορ με εύστοχο πέναλτι «σφράγισε» τη νίκη. Σταθερότατος ήταν όποτε χρειάστηκε ο νοτιοκορεάτης τερματοφύλακας Παρκ, ο οποίος κάνει σταθερά καλές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν. Όπως είναι λογικό δεν υπάρχουν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες στο αποψινό ματς με τη Σιμίζου. Σε φιλική αναμέτρηση την προηγούμενη βδομάδα ηττήθηκε 1-3 από την Μάντσεστερ Σίτι. Παρελθόν αποτελεί ο παγκίτης γκολκίπερ Ικούρα (5/0), παραχωρήθηκε δανεικός στην Λόκερεν ο πολύτιμος μέσος, Αμάνο (18/0). Εκτός για τρεις μήνες ο επιθετικός Τζούνιορ (19/9), μακροχρόνια εκτός ο αμυντικός Τακάνο (2/0), τιμωρημένος ο βασικότατος αμυντικός Μάρτινς (20/0).
Shimizu S-Pulse
Συνεχίζει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση η Σιμίζου. Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το εξαιρετικό ξεκίνημα απέναντι στην πρωτοπόρο Τόκιο και αναμενόμενα το «πλήρωσε» (0-2 εντός). Έπεσε πάνω στον εξαιρετικό αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος έκανε σπουδαίες επεμβάσεις και κόντρα στη ροή βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ στο 16’. Στη συνέχεια κατέρρευσε και στο 30’ δέχτηκε δεύτερο τέρμα μετά από αδράνεια της άμυνας. Δεν άλλαξε κάτι στην απόδοση της μέχρι και τη λήξη, ενώ στάθηκε τυχερή που δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις η ήττα. Γίνονται πάντως προσπάθειες για την ενίσχυση του ρόστερ και να αποφύγει τα χειρότερα. Αποχώρησε για την Ραπίντ Βιέννης ο πολύτιμος επιθετικός Κιταγκάουα (20/6). Αποκτήθηκαν ο επιθετικός Τζούνιορ, ο αμυντικός Γιοσιμότο (7/0 με την Φουκουόκα) και ο επίσης αμυντικός Φουκουμόρι από την Όιτα (9/0 φέτος). Θα λείψει για δύο μήνες ο βασικός γκολκίπερ Ροκούταν (10/0), ενώ παραμένει εκτός ο χαφ Ισίγκε (6/0).
Εκτίμηση
Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα η Γιοκοχάμα, ωστόσο αν θέλει να πάρει τον τίτλο είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει χωρίς απώλειες. Η Σιμίζου έχασε τον βασικό επιθετικό Κιταγκάουα (20/6), είναι κάκιστη εκτός έδρας και διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!