13:00 Sanfrecce Hiroshima vs Consadole Sapporo Japan J-League

Sanfrecce Hiroshima
Εμφάνισε και πάλι τάσεις «αυτοχειρίας» η Χιροσίμα, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει 3-2 την πρωταθλήτρια Καβασάκι. Μόλις στο 4’ ο Σασάκι με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 23’ ο Βιέιρα με κεφαλιά έδωσε αέρα δύο τερμάτων. Στη συνέχεια δεν κατέβασε ταχύτητα και στις αρχές της επανάληψης ο Αράκι με κοντινή κεφαλιά φάνηκε να καθαρίζει την υπόθεση νίκη, στη συνέχεια χαλάρωσε και παραλίγο να το «πληρώσει». Δέχτηκε δύο μαζεμένα τέρματα μέσα σε διάστημα τριών λεπτών (75’ – 78’), ενώ λίγο αργότερα ο Βατάρι έδιωξε την μπάλα πάνω από τη γραμμή αποτρέποντας την ισοφάριση. Πιέστηκε αρκετά μέχρι και τη λήξη, όμως άντεξε. Χωρίς προβλήματα θα υποδεχθεί τη Σαπόρο, ενώ παραχωρήθηκε στην Γκάμπα Οσάκα ο επιθετικός Πάτρικ (13/3). Τέλος και ο πολύτιμος μέσος Τακαχάσι (21/0), στην Γιοκοχάμα Μαρίνος παραχωρήθηκε ο 3ος γκολκίπερ, Νακαμπαγιάσι (1/0).
Consadole Sapporo
Για ακόμα μία φορά η Σαπόρο ήταν καταιγιστική στο «σπίτι» της. Δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Σόναν, όπου η νίκη 5-2 μοιάζει «φτωχή» βάσει της εικόνας του αγώνα. Στο 18’ ο Σίντο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μποθρόιντ με τον ίδιο τρόπο έδωσε αέρα δύο τερμάτων. Δέχτηκε τη μείωση στο 36’, αλλά ο βετεράνος Άγγλος επιθετικός σκόραρε εκ νέου στο 71’. Στο τελευταίο δεκάλεπτο έκανε σμπαράλια την άμυνα των αντιπάλων της και πέτυχε ακόμα δύο γκολ. Παραμένει σε απόσταση βολής από την πρώτη πεντάδα, ωστόσο καλείται να βελτιώσει την κάκιστη ανασταλτική της λειτουργία και τις εκτός έδρας αδυναμίες της, αν θέλει να τα καταφέρει. Τιμωρημένος ο βασικότατος μέσος Αράνο (18/0), εκτός ο καλός αμυντικός Ισικάουα (5/1), αμφίβολος ο χαφ Φουκάι (19/0). Πούλησε τον μέσο Νακαχάρα (4/0) στη Σεντάι.
Εκτίμηση
Η Χιροσίμα δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο, ωστόσο ανασταλτικά είναι κάκιστη και δέχεται γκολ με ευκολία. Αρκετά ευάλωτη είναι στις εξόδους της η Σαπόρο και δύσκολα θα φύγει με τους τρεις βαθμούς, όμως συνηθίζει να κάνει ροντέο όλα τα παιχνίδια της. Λογικά θα δούμε πολλά τέρματα.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!