13:00 FC Tokyo vs Cerezo Osaka Japan J-League

FC Tokyo
Πήρε προβάδισμα η Τόκιο στη μάχη του τίτλου, καθώς είχε μεσοβδόμαδα Καβασάκι και Κασίμα να γκελάρουν. Έκανε καλό η διακοπή του πρωταθλήματος , αφού είχε τον χρόνο για να ανασυντάξει τις δυνάμεις της και να προετοιμαστεί καλύτερα για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Δεν ξεκίνησε καλά την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Σιμίζου και χρειάστηκε τις επεμβάσεις του γκολκίπερ Χαγιάσι για να μην βρεθεί πίσω στο σκορ. Στο 16’ ο Ομόρι στην πρώτη καλή στιγμή έδωσε προβάδισμα με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή και στο 30’ ο Ναγκάι από κοντινή απόσταση έβαλε τις βάσεις για να φύγει με τους τρεις βαθμούς. Μέχρι και τη λήξη δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου. Παραμένει εκτός ο χαφ Σουζούκι (0/0),  νέα απώλεια ο μέσος Γιου Ιν – Σου (2/0).
Cerezo Osaka
Έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην πεντάδα η Τσερέσο Οσάκα, η οποία παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στη Σεντάι. Ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο κόστισαν η επιπολαιότητα και η αστοχία στην τελική προσπάθεια. Ανασταλτικά για ακόμα μία φορά ήταν εξαιρετική και δεν επέτρεψε πολλές φάσεις μπροστά από τα καρέ της.  Αξίζουν τα εύσημα στον Ισπανό τεχνικό Μίγκελ Άνχελ Λοτίνα, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα συμπαγές σύνολο που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Οι βλέψεις τη φετινή χρονιά δεν ήταν για κάτι μεγάλο, αφού πάνε οι εποχές που πρωταγωνιστούσε. Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα όμως μπορεί να πάρει τουλάχιστον την 5η θέση. Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο φορ Τουκούρα (11/1), επέστρεψε στις προπονήσεις ο πολύτιμος χαφ Σόουζα (9/1).
Εκτίμηση
Η πρωτοπόρος Τόκιο έχει αποδείξει φέτος ότι δεν οδηγεί τυχαία την κούρσα του πρωταθλήματος. Αντέδρασε άμεσα μετά την ήττα από την Καβασάκι και συνήθως στο «σπίτι» της βγάζει ενέργεια. Η Τσερέσο σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί εύκολο αντίπαλο και δέχεται γκολ με πολύ δυσκολία, ωστόσο θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!