03:30 Mvo Wanderers vs Corinthians Copa Sudamericana Round 3

Mvo Wanderers
Γνώριζε εξ’ αρχής πως θα είχε δύσκολο έργο απέναντι στην Κορίνθιανς και αποδείχθηκε στον αγωνιστικό χώρο του “Arena Corinthians” στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Ήττα με 2-0 δεχόμενη το πρώτο στο 20′, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε έξι λεπτά πριν το φινάλε. Εάν γλίτωνε το δεύτερο, τότε θα θεωρούταν επιτυχία αλλά πλέον καλείται να καλύψει χάντικαπ δυο τερμάτων. Για το πρωτάθλημα, ηττήθηκε με 3-0 στην έδρα της Φίνιξ και παρέμεινε μετά το πέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό (3/3 ήττες, 2-7 τέρματα). Ο τεχνικός Ρόμαν Κουέγιο δεν μπορεί να υπολογίζει απόψε στους τιμωρημένους μέσους Ιγκνάσιο Γκονζάλες (5/0, 12/2) και Ζόναθαν Μπαρμπόσα (5/0, 14/0). Εάν επιλεγεί τελικά ο 39χρονος μπακ Μακαλούσο (5/1, 10/2) για το κέντρο της άμυνας, τότε θα αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα. Ένας μυϊκός τραυματισμός ίσως κρατήσει εκτός τον εξτρέμ Νίκολας Αλμπαράσιν (5/0, 13/2).
(4-4-2): Αρουαμπαρένα – Μπαραντέγκι, Μακαλούσο (Αντουέσα), Μπουένο, Μοράλες – Βέγκλιο, Πέρες, Μπράβο, Ντιέγκο Ριόλφο – Λούκας Λόπες (Αλμπαράσιν), Γκονζάλο Μπαρέτο
Corinthians
Ήταν αυτό ακριβώς που της άξιζε το 2-0 επί της Γουόντερερς (Ουρουγουάης) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο Σάο Πάολο. Δίκαιο αποτέλεσμα με την Κορίνθιανς να προηγείται με τον Κλέισον στο 20ό λεπτό και να βρίσκει και δεύτερο με τον Πεντρίνιο τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε. Όχι πως θα κινδύνευε εάν επικρατούσε τελικά με ένα γκολ διαφορά, εξάλλου η ποιοτική διαφορά από την ομάδα του Μοντεβίδεο ήταν εμφανής στα πρώτα 90 λεπτά. Για το πρωτάθλημα και με τους λεγόμενους “βασικούς” στην σύνθεση της, επικράτησε (με ανατροπή) 3-1 στην Φορταλέζα σκοράροντας και τα τρία τέρματα στο δεύτερο μισό της επανάληψης. Πλέον βρίσκεται στην οκτάδα και ακολουθεί το απόλυτο classico του Σάο Πάολο απέναντι στην Παλμέιρας. Σε περίπτωση που περάσει στα προημιτελικά, θα αντιμετωπίσει την Φλουμινένσε. Δεν ταξίδεψαν στην Ουρουγουάη οι μέσοι Πεντρίνιο (4/1, 8/1) και Ζάτσον (4/0, 5/0) λόγω τιμωρίας και προσωπικού θέματος αντίστοιχα. Θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα απόψε.
(4-1-4-1): Κάσιο – Φάγκνερ, Γκιλ, Ενρίκε, Κάρλος – Γκάμπριελ – Ραμίρο, Ζεσούς, Ματέους Βιτάλ, Κλέισον – Βάγκνερ Λοβ
Εκτίμηση
Έχοντας βάλει τις βάσεις από το πρώτο παιχνίδι, η Κορίνθιανς έχει την “πολυτέλεια” απόψε να αγωνιστεί με (ορισμένες) αλλαγές στην σύνθεση της. Ακολουθεί το απόλυτο classico κόντρα στην Παλμέιρας και το μομέντουμ την ευνοεί για κάτι θετικό. Οι γηπεδούχοι πολύ δύσκολα θα καταφέρουν το οτιδήποτε σήμερα. Under 2,5 γκολ η επιλογή μας.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!