Όχι και έτσι …..!!

Καλησπέρα Katenatsiotes,

Ότι και να πούμε για το χθεσινό κουπόνι (ΔΕΣ ΕΔΩ)θα είναι λίγο αφού καταφέραμε να γυρίσουμε του παιχνίδι της Γκλάντμπαχ και χάσαμε την Φεγενορτ…που ενώ θα έπρεπε να το έχει κάνει 2-0 ή 3-0 στο τέλος ….πήρε την ισοπαλία.Πάμε όμως με τα σημερινά.

Στις 20:00 στην Νορβηγία Μπράν – Όντ. Η Μπραν είναι ουσιαστικά αδιάφορη έχει σωθεί εδω και καιρό αλλα δεν παρατάει τα παιχνίδια της στα 6 τελευταία έχει 5 ισοπαλίες τρεις με 0-0 και δυο με 1-1. Η φιλοξενούμενοι απο την άλλη είναι αυτοί που χρειάζονται βαθμούς για να εξασφαλίσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο.Είναι τρίτοι με 49 βαθμούς, τέσσερις βαθμούς πανω απο την 4η Ρόζενμποργκ. Τα ευρωπαϊκά εισιτήρια είναι 2 με την Μπόντο Γκλίμτ να έχει κερδίσει ουσιαστικά την 2η θεση με 51 βαθμούς. Ουσιαστικά παίζεται το τελευταίο εισιτήριο και η Όντ είναι πολύ κοντά στο να το κατακτήσει στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Μπράν και Τρόμσο. Επιλογή το 2Χ & OVER 2.5 με ρίσκο στο 3.55.

Στην Γαλλία στις 21:45 Νις – Μπορντό. Η Μπορντό βρίσκεται στην 6η θέση με 18 βαθμούς σε 12 αγώνες. Έρχεται από 2 νίκες και οι δύο με 2-0 με την Νάντ για το πρωτάθλημα στην έδρα της και με την Ντιζόν στην έδρα της για το κύπελλο. Οι γηπεδούχοι έρχονται απο νίκη απέναντι στην Ρέμς με 2-0 με δύο γκολ απο το πρώτο ημίχρονο. Η Νις είναι 13η με 16 βαθμούς σε 12 αγώνες.Η Μπορντό δείχνει φέτος πιο σοβαρή και σταθερά σε σχέση με άλλες χρονιές ενω η Νις είναι μια νεανική ομάδα φέτος με μικρότερο μπάτζετ από άλλες χρονιές με ενθουσιασμό αλλά και απειρία. Στά μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια η Νις έχει πάρει τον αέρα της Μπορντό τα τελευταία χρόνια με 4 νίκες ενώ δυο παιχνίδια ήρθαν ισόπαλα. Με χαμηλά σκορ 5/6 0-1 γκολ μόνο ένα παιχνίδι ήρθε οβερ. Φέτος σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ με την ίδια ευκολία. Η Νις έχει συντελεστή τερμάτων 15-18 ενώ η Μπορντό 17-14. Επιλογή στην αναμέτρηση το 2Χ & ΟVER 1.5 στο 2.40.

Στην Πορτογαλία στις 22:30 Αβες – Ζιλ Βιθεντε. Οι γηπεδούχοι δεν δείχνουν οτι μπορούν να μείνουν στην κατηγορία με αυτές τις εμφανίσεις που πραγματοποιούν στον πρώτο γυρο μέχρι στιγμής. Είναι τελευταίοι με 3 βαθμους σε 10 παιχνίδια και σε αυτά τα παιχνίδια δέχθηκαν 24 γκολ ενώ πέτυχαν 11.Η Ζιλ Βιθέντε τα πηγαίνει πολύ καλύτερα με 10 βαθμούς σε 10 παιχνίδια και βρίσκεται στην 14η θέση. Σε αυτά τα 10 παιχνίδια σκόραρε και θα προσπαθήσει να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα την ανεβάσουν πιο ψηλά στην βαθμολογία. Η Άβες δεν θα μπορέσει να μαζέψει βαθμούς αν δεν συμμαζέψει την άμυνα της. Επιλογή το 2Χ & ΟVER 1.5 στο 2.10.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!