Τιμή και αξία στου φιλοξενούμενους…

Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα,

Για σήμερα το μενού έχει μόνο φιλοξενούμενους και σκορ κάτω απο 3,5 γκολ…δύσκολο?…Καθόλου και παμε να αναλύσουμε τα παιχνίδια μας.

Δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση η Γιούνγκ Μπόις, η οποία εμφανίζει ανασταλτικά προβλήματα (έχει δεχτεί γκολ στα 7 τελευταία), δε νικάει εύκολα και στο σημερινό αναμένεται να κατέβει με σημαντικές απουσίες. Εκ διαμέτρου αντίθετη η φόρμα της Ρέιντζερς, η οποία μετράει 8 νίκες στα 10 τελευταία και έχει στόχο να πραγματοποιήσει σημαντική πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Στίβεν Τζέραρντ έθεσε στόχο τη νίκη και το διπλό βρίσκεται πολύ ψηλά..εμείς θα παίξουμε το Χ2+under 3,5…που πληρώνει.

Σε πολύ κακή κατάσταση η Μπεσίκτας που πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα από το 1987-88, παρουσιάζοντας μεγάλα προβλήματα στην άμυνα. Από νίκη ψυχολογίας προέρχεται η Γουλβς, που ταξίδεψε στην Τουρκία με στόχο να ρεφάρει για την ήττα της πρεμιέρας στην έδρα της. Το Γιουρόπα Λιγκ είναι διοργάνωση που ενδιαφέρει τους «λύκους», ωστόσο το «διπλό» πήρε την κατηφόρα και δεν αισθανόμαστε άνετα να επιλέξουμε σε τιμές φαβορί τους άπειρους -σε ευρωπαϊκό επίπεδο- φιλοξενούμενους σε μια τόσο καυτή έδρα.Με κάλυψη το Χ2 +under 3,5 γίνεται ενδιαφέρον.

Η Αστάνα είναι ομάδα που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην έδρα της και αν θέλει να ελπίζει σε κάτι θετικό από αυτόν τον όμιλο αυτά τα εντός έδρας παιχνίδια οφείλει να τα κερδίζει. Η Παρτιζάν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι ποιοτικά καλύτερη ομάδα.Υπάρχει αξία στην κόντρα της γηπεδούχου και θα την επιλέξουμε.

Η Μάλμε έχει τρεις συνεχόμενες νίκες στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές στο σουηδικό πρωτάθλημα και τώρα φιλοξενεί για το Γιουρόπα Λιγκ τη Κοπεγχάγη που κράτησε δυνάμεις εντός συνόρων για το ευρωπαϊκό ματς.Επίσης ο φαβοριτισμός της Μάλμε δεν είναι φυσιολογικός όταν απέναντι της έχει την Κοπενγχάγη.Εμείς θα τιμήσουμε του φιλοξενούμενους…που είναι και ξεκούραστοι…

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!