Τα δυνατά χαρτία…

Καλημέρα απο τον Κροκόδειλο,

Εχθές δεν καταφέραμε να πάμε ταμείο και σήμερα βάζουμε τα δυνατά μας.

DYN. DRESDEN v NURNBERG:Αν η Νυρεμβέργη είχε πιο «γεμάτη» αποστολή θα πρότεινα άνευ σκέψης το διπλό της, καθώς η απόδοση είναι καλή ώστε να μάθουμε αν τα θεωρητικά δεδομένα προ της σέντρας εμφανιστούν στην πράξη. Οι λάτρεις της στατιστικής «τσεκάρουν» το εύρος του 2-3 γκολ, τα σκορ 1-1 και 1-2, αλλά καθώς μόνο μία επιλογή μπορώ να κρατήσω, πάω…συγκρατημένα στο διπλό που είναι και η πιο μεγάλη.

FC UFA v KRYLIYA:Στο ξεκίνημα της σεζόν αμφότερες αποδεικνύονται απρόβλεπτες. Παρουσιάζουν, πάντως, καλές επιθετικές γραμμές, οπότε το ρίσκο στο g/g έχει αξία. Βροχή τα γκολ στα ματς τους.

FALKENBERGS v SUNDSVALL:Ματς ζωής και θανάτου, οι ομάδες δίνουν μάχη για να παραμείνουν στην Κατηγορία. Η Φάλκενμπεργκ στην έδρα της έχει δείξει κάποια θετικά δείγματα, σε αντίθεση με τη Σούντσβαλ που εκτός έδρας χάνεται. Οι γηπεδούχοι θα είναι περισσότερο παθιασμένοι και με τη βοήθεια του κόσμου μπορούν να κάνουν ένα βήμα και να ανασάνουν κάπως βαθμολογικά. Ο άσος σε συμφέρουσα απόδοση.

SIRIUS v AIK SOLNA:H Σίριους παλεύει με όλες της τις δυνάμεις να κρατηθεί εκτός ζώνης υποβιβασμού και μια και επιθετικά έχει θέματα, παίζει πολύ κλειστά. Η ΑΪΚ από την άλλη έχει ευρωπαϊκό ματς την ερχόμενη Τρίτη, όπου θα πρέπει να ανατρέψει το 2-1 του α’ αγώνα, ωστόσο εδώ που έχει φτάσει το πρωτάθλημα, δεν την παίρνει να κάνει συντήρηση δυνάμεων.Όμως η κούραση μπορεί να παίξει τον ρόλο της.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!