Στροφή στο ….ταμείο!

Στροφή στο ταμείο και για μας και για το site σήμερα .

CELTIC (SCO) v SARAJEVO (BOS):Για μια νέα νίκη θα πάει η Σέλτικ στην «καυτή» Γλασκώβη και αναμένεται να την πάρει και με μεγάλο σκορ.

PIAST GL (POL) v FC BATE BORISOV:Υπνωτίστηκε στο πρώτο ματς η Μπάτε και αναμένεται να δείξει ιδιαίτερη προσοχή στη ρεβάνς και να πάρει την πρόκριση όμως η γηπεδούχος μπορεί να σκοράρει και το ματς θα ανοίξει.

CFR CLUJ (ROM) v ASTANA (KAZ):Η Αστάνα (Καζακστάν) νίκησε 1-0 εντός έδρας τη Κλουζ και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Καλύτερη καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα, έφτασε δίκαια στη νίκη με τέρμα του Ποστνίκοβ στο 68′. Δεύτερη σερί νίκη, είχε προηγηθεί αυτή επί της Τόμπολ για το εγχώριο πρωτάθλημα. Η Αστάνα στα 7 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 4 νίκες, μία ισοπαλία και 2 ήττες. Από τις πιο έμπειρες ομάδες τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Εκτός έδρας έχει 4 νίκες στα 7 πιο πρόσφατα ματς.Θα παίξει για το αποτέλεσμα.

LUDOGORETS (BUL) v FERENCVAROSI (HUN):Η Λουντογκόρετς θα μπορούσε να μην ηττηθεί στο πρώτο ματς στην Ουγγαρία. Με σύμμαχο και την εμπειρία της από τόσο σημαντικά παιχνίδια μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα και να προκύψει και το over αφού και η φιλοξενούμενη είναι επιθετική ομάδα.

ROSENBORG (NOR) v LINFIELD (NIR):Η Ρόζενμποργκ στην ουσία έχει καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση λόγω και της εμφάνισης της στο πρώτο παιχνίδι. Είναι ανώτερη ομάδα από τη Λίνφιλντ, βρίσκεται σε ανοδική πορεία και ο προπονητής της δεν έκρυψε ότι παρά το 2-0 θα βγουν για να επιτεθούν και να κερδίσουν. Δύσκολα θα προβάλει αντίσταση η Λίνφιλντ σε χαμηλές τιμές το over, πάνω από 1.45 μπορούμε να το επιλέξουμε μαζί με τον άσο.

KARABAKH (AZE) v PARTIZANI TIRANA (ALB):Φαβορί η Καραμπάγκ, αλλά απελπιστικά χαμηλή η τιμή που την συνοδεύει. Ψάχνοντας κάτι πιο ελκυστικό, συνδυασμός της επικράτησης της, με ειδικό στοίχημα τερμάτων.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!