Που είναι η μπάλα οεο?

Καλησπέρα σε όλη την Κοινότητα,

Χάσαμε την μπάλα εχθές αφού η στήλη είχε μια απο τι χειρότερες μέρες της με 0/3…αλλά έτσι είναι το στοίχημα …έχει τα πάνω του και τα κάτω του….Πάμε να δούμε τα σημερινά με πρώτη στάση την Γερμανία.

Είναι ένα παιχνίδι με τους δύο αντιπάλους να τα δίνουν όλα για τους τρεις βαθμούς, Η Κολωνία από τη μία είναι με τη ‘’πλάτη στο τοίχο’’, και θέλει τη νίκη, ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ενώ η Χοφενχάιμ, ώστε να βρεθεί μέσα στη τριάδα. Πιστεύω θα έχουμε πολλές φάσεις, και πολλά τέρματα από τους δύο μονομάχους, έτσι θα πάω με το G/G+OVER 2.5 που είναι σε απόδοση 1.75.

Είναι ένα παιχνίδι με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ να έχει το πρώτο λόγο για τη νίκη, αφού μετά τη μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Γρανάδα, βρίσκεται σε ανεβασμένη ψυχολογία. Έτσι σήμερα θέλει να έχει ένα εύκολο βράδυ, και να φτάσει σε ένα ξεκούραστο τρίποντο. Για αυτό το λόγο θα επιλέξω το 1/1 που είναι σε απόδοση 2.65.

Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο μήνα η Ζούλτε, ακόμη και στις νίκες με Οστάνδη και Μπέβερεν δεν έπεισε με την εικόνα της. Βελτιώνεται σταδιακά η Αντερλεχτ και σε ενδεχόμενο νίκης θα βρεθεί μία ανάσα από την εξάδα.Θα πάμε με το combo X2+under 3,5.

 

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!