Παιχνίδια που δείχνουν τον δρόμο για το ταμείο!!!

Καλημέρα παιχτούρες μου και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε.Ελπίζω πως η κατάσταση στην χώρα μας με τον κορωνοϊό να  βελτιωθεί ή τουλάχιστον να σταθεροποιηθεί και να μην έχουμε νέο lockdown όπως ακούγεται.Αυτό που με κάνει ακόμα πιο ανήσυχο είναι η τραγική κατάσταση στην Ελλάδα κια την Αγγλία,που εμείς συνδεόμαστε άμεσα. Στα δικά μας τα στοιχηματικά,χθές κλείσαμε με 2/3 ,αφού η Μπαστιά κόλλησε στο 1-1 απο το ημίχρονο και δεν μας έκανε την χάρη.Για σήμερα έχουμε ξεχωρίσει μια τετράδα με εξαιρετικές αποδόσεις και σας τη προσφέρουμε για την δική σας επιλογή και κρίση.

Γαλλία::Ligue 2
Toulouse v Troyes
Περιμένουμε ματς-ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες. Η Τουλούζ πήρε λίγο ψυχολογία μετά τη νίκη της περασμένης εβδομάδας και έχει απέναντι της μία Τρουά που εκτός σκοράρει, αλλά δεν παίρνει αποτέλεσμα.Εάν σε αυτά προσθέσω την πρόσφατη προιστορία (4-2-0) στα μεταξύ τους παιχνίδια ,τότε ο άσσος φαντάζει μια καλοπληρωμένη επιλογή.
Τελικό Αποτέλεσμα: 1

Ιταλία::Serie B
Vicenza v Pordenone
Κάτι δεν μας λένε καλά οι μπουκ.Η Πορντενόνε έδεσε κόμπο εκτός έδρας τη Λέτσε (0-0). Δεν απειλήθηκε, άριστη τακτικά και με εξαιρετικά για την εποχή τρεξίματα. Μιλάμε άλλωστε για μια απο τις καλύτερες ομάδες της περσινής σεζόν Στο Κύπελλο έκανε προπόνηση κόντρα στη μικρούλα Καζαράνο (ομάδα της Serie D) επικρατώντας εύκολα 4-0. Φιλοξενείται από τη Βιτσέντσα και ειλικρινά από την Τρίτη που κοιτάω τις αποδόσεις αδυνατώ να συνειδητοποιήσω το μοίρασμα του σετ. Φαβορί οι γηπεδούχοι ,η νίκη των οποίων κυμαίνεται μεταξύ 2.40 και 2.50 και αουτσάιντερ το διπλό που πληρώνει πάνω από τρία! Τι έκανε η Βιτσέντσα στο πρώτο της ματς; Ηττήθηκε από τη Βενέτσια εκτός έδρας 1-0 έχοντας επιεικώς μέτρια απόδοση. Στο Κύπελλο δε χρειάστηκε την παράταση για να αποκλείσει την Πρό Πάτρια (3-2, 1-1 κ.δ). Δεν υπάρχει κανένας παράγοντας που να δικαιολογεί τις τιμές αυτές. Ξεκάθαρο το λάθος αλλά θα πάρουμε και την κάλυψη του Χ με Combo X2+under 2,5.
Διπλή ευκαιρία + Under/Over 2.5: X2+U

Αγγλία::Championship
Middlesbrough v Barnsley
Η Μίντλεσμπρο αφήνει έτσι κι αλλιώς καλύτερες εντυπώσεις και η πρώτη εντός έδρας νίκη για το 2020 κάποια στιγμή θα έρθει. Θεωρώ ότι θα συμβεί τώρα με το ποντάρισμα στον άσο να αξίζει και βάσει αποδόσεων στα προγνωστικά Τσάμπιονσιπ.Σε αυτό να προσθέσουμε ότι επιστρέφει από καραντίνα η ηγετική φυσιογνωμία του Νιλ Γουόρνοκ, ο οποίος βγήκε νικητής στην περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό. Ο 71χρονος τεχνικός τα κατάφερε και ετοιμάζεται να δώσει το 1500ο παιχνίδι στην προπονητική καριέρα του, με τους ποδοσφαιριστές να θέλουν να του χαρίσουν με τη σειρά τους την παρθενική νίκη για φέτος.Θα τον τιμήσουμε τον άσσο.
Τελικό Αποτέλεσμα: 1

Αγγλία::Premier League
Everton v Brighton
Από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής με βάση την εικόνα που έχουν παρουσιάσει οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής. Ιστορικό ξεκίνημα για την Έβερτον, η οποία έχει κάνει το 3×3 στο πρωτάθλημα και το 6×6 σ’ όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη η Μπράιτον έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με το επιθετικό ποδόσφαιρο που έχει παίξει, και μάλιστα απέναντι σε ομάδες όπως Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ίσως αδικούνται από το σετ αποδόσεων οι «γλάροι» που είναι και πιο ξεκούραστο,ι αφού παρατάχθηκαν με αλλαγές μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ σε αντίθεση με τα «ζαχαρωτά», ωστόσο έχουν κακή παράδοση στο «Γκούντισον Παρκ» κι η ομάδα του Αντσελότι δεν κοντράρεται εύκολα αυτήν την περίοδο. Εμείς εδώ στην στήλη το 1,80 της Εβερτον θα το αγοράσουμε.
Τελικό Αποτέλεσμα: 1

ΕΝΑΡΞΗ 29/8/2020
ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:10,000
ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΑΣΡΙΜΑΤΟΣ:2,450
ΑΝΟΙΧΤΑ:150
ΚΕΡΔΗ: + 49,05
ΥΠΟΛΟΙΠΟ:9.899,05

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!