Πάμε να τους τα πάρουμε…

Καλημέρα σε όλους τους φίλους μας,

Τετάρτη  σήμερα και ημέρα Ιπποδρόμου για εμάς που αγαπάμε τα άλογα..Εννιά  κούρσες έτοιμες για ακόμα μια φορά να μας ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη….και στο τέλος να τους τα πάρουμε.Δύσκολη και ενδιαφέρουσα η σημερινή ιπποδρομιακή συνάντηση με πολλές αμφίρροπες αναμετρήσεις καθώς οι κούρσες είναι γεμάτες απο ποιοτικά άλογα.

 

1η Κούρσα
Η ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην πρώτης εμφάνιση και πιστεύουμε ότι θα είναι η νικήτρια.Για την δεύτερη θέση θα προτείνουμε τον ΜΑΤΕΟ που επανέρχεται με καλές προπονήσεις στο ενεργητικό του και για την τρίτη θέση την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΡΟΒΑ

2η Κούρσα
Ο ΣΤΗΒ ΩΣΤΙΝ δείχνει αρκετά έτοιμος τώρα για να πάρει την νίκη απο τον ΟΘΕΙΟΣΜΑΣΟΠΟΓΙΑ ο οποίος τρέχει πολύ αξιόλογα στις τελευταίες του εμφανίσεις.Για την τρίτη θέση θα προτείνουμε τον ΝΕΑΡΟΣ που επανέρχεται σε έναν ασθενή όμιλο.

3η Κούρσα
Η ΓΚΟΛΤ ΡΑΦΑΕΛΛΑ έδειξε να έχει στα μέτρα της τον όμιλο αυτό και πιστεύουμε στην επικράτηση της.Για την δεύτερη θέση θα προτείνουμε τον καλά προπονημένο ΕΚΧΑΡΤ  και για τη τρίτη θέση τον σταθερό αλλά βαρή σήμερα ΗΛΙΑΝΟΣ .

4η Κούρσα
Ο ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ συνεχίζει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και με αυτούς τους αντιπάλους πρέπει να είναι ο νικητής.Για την δεύτερη θέση θα προτείνουμε τον ανεβασμένο ΚΑΛΛΙΣΙΗΣ και για την τρίτη θέση την ΔΟΝΙΑ και την ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΑΣΕΜ.

5η Κούρσα
Μετά την τελευταία του κούρσα ο ΦΛΑΗ ΣΤΑΡΤ πιστεύουμε με αυτά τα κιλά θα είναι πάλι ο νικητής.Για την δεύτερη θέση ο ποιοτικός και ανεβασμένος ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ και για την τρίτη θέση ΑΝΔΡΙΑΝΗ με ΜΑΡΙΣ ΠΑΟΥΕΡ.

6η Κούρσα
Η ΙΠΠΟΛΥΤΗ χωρίς ιδιαίτερες διστροπίες θα εξέλεθει νικήτρια ,για την δεύτερη θέση ,θα προτείνουμε σήμερα ,τον ελαφρύ ΜΑΝΤΖΙΠΑΣ ΜΕΜΟΡΥ και για την τρίτη τον ανώτερο ΤΑΡΑΣ ΣΠΙΡΙΤ μαζί με τον ΡΟΔΙΤΗΣ ΝΤΙΟΥΚ

7η Κούρσα
Σταθερά τρέχει στις τελευταίες του κούρσες ο ΤΖΟΥΛΙΟΥΣ ΣΗΖΑΡ και πιστεύουμε ότι θα φύγει νικητής έναντι του ΝΙΚΝΤΕΣΟΥΛ που του αρέσουν οι μεγάλες αποστάσεις καθώς και του ΒΙΤΤΗΣ ΡΟΥΤ ο οποιος θα οδηγήσει στον ρυθμό του.

8η Κούρσα
Στα μέτρα του ΖΙΑΠΕΛΟΥΠ η κούρσα αυτή των 1000m .Δεν θα δυσκολευτεί να εξέλθει νικητής.Αντίπαλος του ο ομόσταυλος του ΜΕΛΑΝΙΠΠΙΔΗΣ και ο ΤΣΙΗΦ ΟΦ ΤΑΡΑ.

9η Κούρσα
Πιστεύουμε στην επικράτηση του ΑΜΥΡΑΓΙΑΣ με τα λιγότερα βάρη σήμερα.Για την δεύτερη θέση θα προτείνουμε τον καλά προπονημένο και ελαφρύ σήμερα ΝΤΟΥΚΑ ΜΑΓΚΑ και για την τρίτη θέση τον ΘΑΟΥΡΑ

 

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!