Ομάδες φαντάσματα,παίχτες απροπόνητοι,προπονητές σε απόγνωση!

Καλημέρα katenatsiotes,

Κυριακή σήμερα,ξαφνικά νιώθω σαν να είναι μια Κυριακή απο παλιά αφού με 93 αγώνες ,σχεδόν,σε όλα τα πρωταθήματα.Βέβαια δεν θα πρέπει να χαλαρώνουμε διότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο δείχνουν.
Τι εννοώ με αυτό?Ομάδες φαντάσματα,παίχτες απροπόνητοι,προπονητές σε απόγνωση και εμείς εδώ να ψάχνουμε τρία σημεία για να πάμε ταμείο.
Πάμε να δούμε αναλυτικά την τριάδα μας για σήμερα.

Σουηδία::Allsvenskan
IK Sirius v Djurgardens
Μπορεί να μιλάμε για πρεμιέρα και να είμαστε ως συνήθως επιφυλακτικοί, όμως η σοβαρότητα που έδειξε η Τζουργκάρντεν πέρυσι σε συνδυασμό με τον αέρα της πρωταθλήτριας αλλά και τη διατήρηση του βασικού κορμού παικτών, της δίνει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. Πρώτα το διπλό και ακολουθεί το over 1,5 λόγω του Ιγκμποανανίκε στους γηπεδούχους.
Τελικό Αποτέλεσμα + Under/Over 1.5: 2&O


Τσεχία::1. Liga
Bohemians 1905 v FK Jablonec
Η Μποέμιανς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δίκαια εξασφάλισε θέση στην πρώτη δεκάδα. Σήμερα κόντρα στη δυνατή Γιάμπλονετς θα έχει απαιτητικό παιχνίδι, αλλά θέλει να συνεχίσει ανάλογα. Οι φιλοξενούμενοι κρατούν στα χέρια τους την 3η θέση και θα παλέψουν για να τη διατηρήσουν και μετά τη λήξη του αγώνα. Περιμένουμε αρκετά γκολ.GG+ Over 2.5.
Να σκοράρουν οι δύο ομάδες + Under/Over 2.5: ΝΑΙ+O

Αυστρία::Bundesliga, Championship Round
Rapid Wien v Wolfsberger AC
Η Ραπίντ φαίνεται να είναι πιο συγκεντρωμένη και δείχνει πως μπορεί να παίξει και μόνο για το αποτέλεσμα, όπως έκανε και κόντρα στην Λίντσερ με λυτρωτή τον Φούντα, βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα μέχρι και έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια έχει προβλήματα στην άμυνα και στη θέση «1» αλλά μέχρι στιγμής δείχνει ανεπηρεάστη. Η ΒΑΚ κάνει ροντέο όλα τα παιχνίδια της και μπορεί να βραχυκυκλώσει από τον τρόπο παιχνιδιού της πρωτευουσιάνας. Θα λείψει και ο βασικός της στόπερ.
Διπλή ευκαιρία + Under/Over 2.5: 1X+O

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!