Νωρίς στον αγώνα….

Καλησπέρα,

Ξεκίνημα με 4 παιχνίδια απογευματινά.

Η διαφορά των δύο ομάδων φαντάζει μεγάλη, ωστόσο το διπλό της Γιάμπλονετς παραείναι μικρό για μια ομάδα του βεληνεκούς της, ειδικά από τη στιγμή που είναι ταλαιπωρημένη λόγω της καθυστέρησης της άφιξης στην Αρμενία. Η ουδέτερα έδρα εξισορροπεί λίγο τα πράγματα. Πάμε καλύτερα στα πολλά τέρματα.

Η διαφορά ποιότητας, η αγωνιστική δράση και η έδρα είναι στοιχεία που καθιστούν τη Βέντσπιλς ως φαβορί. Εκανε την υπέρβασή της η Γκζίρα, δύσκολα θα επαναληφθεί. Δεν βρίσκουμε καλύτερη επιλογή από τον άσο

Βάσει εμφανίσεών στα φιλικά αλλά και σε συνέχεια της περσινής σεζόν μιας και δεν υπήρξαν σημαντικές αλλαγές στη σύνθεση του ρόστερ, η Γκαμπάλα δεν πείθει. Δείχνει θετικά δείγματα μεσοεπιθετικά, πίσω όμως «μπάζει». Η Ντιναμό έχει ρυθμό, μιας και έχει δώσει 21 αγώνες στο πρωτάθλημα, ενώ είναι σε καλή κατάσταση τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Ικανοί οι φιλοξενούμενοι να σταθούν όρθιοι. Επιλογή το over 1,5.

Αν η ΑΕΚ θέλει να ελπίζει σε πρόκριση πρέπει σήμερα να κερδίσει το παιχνίδι εκμεταλλευόμενη και την έδρα της. Η Λέφσκι δεν πρόκειται να ρισκάρει, πρώτη της έννοια να μην δεχτεί γκολ καθώς ακολουθεί και η ρεβάνς στην έδρα της. 1x+2+ γκολ η επιλογή μας.

Στην meridianbet

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!