Μπορούμε να το γυρίσουμε….

Καλημέρα,

Σήμερα μπορούρε να γυρίσουμε την κακοτυχία που έχουμε τις τελευταίες μέρες και να οδηγηθούμε στο ταμείο.

ILVES v HJK HELSINKI:Λεπτές οι ισορροπίες, μιλώντας για μονομαχία ανάμεσα στην κυπελλούχο και πρωτοπόρο Ίλβες και την πρωταθλήτρια Ελσίνκι, παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι έχουν υποχρεώσεις και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα μπλέξω με σημείο, με ειδικό στοίχημα τερμάτων, την πιο συνετή επιλογή.

Σ SUNDSVALL v BK HACKEN:ε κατακόρυφα πτωτική πορεία η Σούντσβαλ, πληρώνει την οικονομική στενότητα και την «αιμορραγία» σε παίκτες, με αποτέλεσμα η μία ήττα να διαδέχεται την άλλη. Τελευταία απώλεια, ο βασικός γκολκίπερ. Βέβαια, σήμερα θα έχει μια νέα προσθήκη, είναι όμως αμφίβολο κατά πόσο θα είναι έτοιμος. Η Χέκεν είναι ανεβασμένη ψυχολογικά μετά την άνετη εντός έδρας νίκη, διαθέτει καλούς επιθετικούς και έχει υψηλές βλέψεις. Αν θέλει να τις επαληθεύσει, τέτοια ματς πρέπει να τα παίρνει. Το διπλό βέβαια είναι σχετικά χαμηλά, εντούτοις αποτελεί το πλέον πιθανό ενδεχόμενο.

SPARTA PRAHA v JABLONEC:Από αντίθετα αποτελέσματα προέρχονται οι δύο ομάδες, όμως από τη μία δεν χωράει δεύτερη σερί εντός έδρας γκέλα για την Σπάρτα και από την άλλη, η Γιάμπλονετς έχει κακή παράδοση στην «Τζενεράλι Αρένα». Μικρός ο άσος, πάμε 1+over 1,5 που ευνοούνται και από τις πολλές απουσίες, ειδικά στην άμυνα, που έχουν οι δύο ομάδες.

 

 

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!