Μια καλή αρχή…

Καλησπέρα katenatsiotes,

Θα ξεκινήσω σήμερα με το δυνατό σημείο και την αναμέτρηση Σλάβια Πράγας – Ντόρτμουντ. Η Σλάβια διαγράφει εξαιρετική πορεία εντός των συνόρων μέχρι στιγμής όντας στην κορυφή του τσέχικου πρωταθλήματος, ενώ ξεκίνησε θετικά και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της μετά το εκτός έδρας 1-1 με την Ίντερ. Η Ντόρτμουντ από την πλευρά της παίζει ωραίο κι επιθετικό ποδόσφαιρο, ωστόσο παρουσιάζει αμυντικά κενά τα οποία της έχουν στοιχίσει μέχρι στιγμής, τουλάχιστον σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα. Θεωρούμε πως η Ντόρτμουντ με μια σοβαρή εμφάνιση μπορεί να αποδράσει εύκολα με τη νίκη, θα την εμπιστευτούμε και θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 1.95.

Περνάω στο Γκενκ – Νάπολι. Τόσο η Γκενκ, όσο και η Νάπολι είναι δυο ομάδες όπου σκοράρουν και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία και στη σημερινή μεταξύ τους κόντρα δεν… «βλέπουμε» κάποιον τρόπο για να μείνει χαμηλά το σκορ. Η Γκενκ είναι αναγκασμένη να ψάξει τη νίκη μετά το διασυρμό της πρεμιέρας με 6-2 από τη Σάλτσμπουργκ, η Νάπολι θέλει να κάνει το 2/2 και να αποκτήσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης, επομένως οι δυο ομάδες αναμένεται να μείνουν μακριά από σκοπιμότητες. Επιλογή μας θα αποτελέσει το 3-4 γκολ σε απόδοση 2.30.

Ολοκληρώνω με το Λιλ – Τσέλσι. Σαφώς και η Τσέλσι είναι το φαβορί του αγώνα και ιδίως μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Βαλένθια με 0-1, ωστόσο δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη ανασταλτικά, επομένως δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε. Θα προτιμήσουμε και εδώ το 3-4 γκολ που πληρώνει…

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!