Με 4+ plus …πας ταμείο!!!

Καλημέρα απο τον «MrGoal»

Ξεκινάει η χαρά του ποδοσφαίρου..Το Γερμανικό πρωτάθλημα,αφού εδώ μπορούμε να δούμε τα πιο απίθανα και παράξενα σκορ και μάλιστα με θεαματικό τρόπο.Βέβαια στην τριάδα μου για σήμερα σας έχω προσθέσει και ένα Αγγλικό παιχνίδι που βρήκα την τιμή του εξαιρετική,για να μην πώ λάθος…Αναλυτικά οι προβλέψεις μας για σήμερα.

Αγγλία::League One
Peterborough v Fleetwood
Πριν από την έναρξη της σεζόν η Πιτέρμπορο δινόταν ως ένα εκ των φαβορί για άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Στην πρεμιέρα της όμως δεν φάνηκε αντάξια των προσδοκιών. Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες η Φλίτγουντ.Επιθετικές ομάδες και οι δύο μπορεί πολύ εύκολα να επιβεβαιωθεί το 3,35….
Σύνολο Γκολ: 4+

Γερμανία::Bundesliga
FC Cologne v Hoffenheim
Μοιρασμένο το σετ αποδόσεων. Γεγονός είναι πως με φουλ αποστολή της Χόφενχαϊμ, το διπλό θα ήταν άκρως δελεαστικό. Η Κολωνία, παρ’ ότι ενισχύθηκε πρόσφατα, θα συναντήσει αρκετά προβλήματα στην εφετινή σεζόν. Η παράδοση με τους φιλοξενούμενους. Λογικά, το ματς θα έχει γκολ και εμείς θέλουμε να τα πληρωθούμε…
Σύνολο Γκολ: 4+

Γερμανία::2nd Bundesliga
Sandhausen v Darmstadt
Αμφότερες είναι ομάδες που παίζουν χρόνια στην κατηγορία. Δουλεμένα σύνολα, που δεν άλλαξαν κατά πολύ το καλοκαίρι. Ο κορμός παρέμεινε ίδιος, γι’ αυτό και περιμένουμε αρκετά και από τις δύο ομάδες. Η παράδοση, ωστόσο, αναφέρει Under 2,5 στις πρόσφατες μεταξύ τους μάχες…όμως εμείς θα πάμε κόντρα στην παράδοση αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν αλλάξει φιλοσοφία..και πολλά παιχνίδια φέτος θα τα κάνουν ροντέο.
Σύνολο Γκολ: 4+


ΕΝΑΡΞΗ 29/8/2020
ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:10.000
ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ:1050
ΑΝΟΙΧΤΑ:150
ΚΕΡΔΗ: + 806,25
ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 10,656.25

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!