Με 4+ για σήμερα Κυριακή

Καλημέρα σε όλους απο τον «MrGoal»,

Η χθεσινή ημέρα δεν ήταν καλή. Με 1/3 επιλογές μας να επιβεβαιώνονται δεν μπορούμε να νιώθουμε περίφανοι.Για σήμερα τα πράγματα δείχνουν πιο ξεκάθαρα και αυτό μας κάνει να νιώθουμε σίγουροι για τις επιλογές μας.

Ισπανία::Primera Division
Real Madrid v Eibar
Η Ρεάλ ξεκινά με στόχο το πρωτάθλημα. Θα αγωνίζεται στο πολύ μικρότερο «Αλφρέδο ντι Στέφανο» αντί του αχανούς «Μπερναμπέου», συνεπώς οι φωνές των ελάχιστων παρευρισκόμενων θα φτιάξουν «εδρίτσα». Λογικά η Ρεάλ θα επικρατήσει και πιστεύω με άνεση και σκορ.
Σύνολο Γκολ: 4+

Ελλάδα::Super League 1, Championship Round
Olympiacos Piraeus v Aris Thessaloniki
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται αγκαλιά με το πρωτάθλημα με το «διπλό» στην Τούμπα και όπως δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, στόχος είναι να κατακτηθεί ο τίτλος χωρίς ήττα. Προφανώς είναι το φαβορί στο σημερινό με τον Άρη, αλλά δεν υπάρχει αξία στον άσο. Βαθμολογικό ενδιαφέρον ουσιαστικά δεν υπάρχει, με τους «κίτρινους» να βρίσκονται και αυτοί σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά την εξασφάλιση άδειας για τη συμμετοχή στην Ευρώπη. Δεν αποκλείεται να δούμε ανοιχτό παιχνίδι, όπως αυτό της κανονικής διάρκειας στο Φάληρο. Θα πάμε με το 4+, με σκεπτικό ότι οι Πειραιώτες θα παίξουν χωρίς τον Σεμέδο και ενδεχομένως θα εμφανιστούν πιο χαλαροί στο σημερινό.
Σύνολο Γκολ: 4+


Αυστρία::Bundesliga, Championship Round
Salzburg v Lask
Η Σάλτσμπουργκ εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στα πλει-οφ (στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει σκοράρει 11 γκολ) και οδεύει ολοταχώς προς το πρωτάθλημα. Στον αντίποδα, η Λασκ Λίντσερ εμφανίστηκε επηρεασμένη από το -6 που της επιβλήθηκε πριν τα πλει-οφ και έχει συγκομιδή ενός βαθμού μετά από τρία παιχνίδια στο μίνι πρωτάθλημα. Ο συγκεκριμένος απολογισμός όχι μόνο την έχει θέσει εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος αλλά θέτει σε κίνδυνο την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού βρίσκεται πλέον στο -4 από την 2η θέση. Η ομάδα του Ίσμαελ δεν παίζει άσχημα, αλλά πληρώνει τα προβλήματα που εμφανίζει στα μετόπισθεν το τελευταίο διάστημα. Βάσει φόρμας και μομέντουμ, προφανώς η Σάλτσμπουργκ είναι το ξεκάθαρο φαβορί, ωστόσο δεν υπάρχει αξία σε αυτές τις τιμές. Οι φιλοξενούμενοι είναι άκρως υπολογίσιμη ομάδα, δεν έχασαν σε κανένα παιχνίδι της κανονικής διάρκειας με τους «ταύρους» και πηγαίνουν στο Σάλτσμπουργκ για να αποδείξουν πράγματα.
Σύνολο Γκολ: 4+

Γερμανία::Bundesliga
Schalke 04 v Bayer Leverkusen
Η Λεβερκούζεν βρίσκεται ξεκάθαρα σε καλύτερη κατάσταση από τη Σάλκε η οποία δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Το κίνητρο υπάρχει στους φιλοξενούμενους, γι ΄αυτό το λόγο το διπλό βρίκσεται τόσο χαμηλά. Δύσκολα όμως η Λεβερκούζεν να γίνει η ομάδα που θα αναστήσει τη Σάλκε. Θα πάμε με τα πολλά γκολ.
Σύνολο Γκολ: 4+

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!