Με φόρα και καλή απόδοση!!!

Καλημερίζω όλη την στοιχηματική και ποδοσφαιρική κοινότητα,

Αυξανόμαστε καθημερινά εδώ στο katenatsio,αφού πολλοί πλέον όλοι εσείς που στέλνετε μηνύματα έχετε διπλασιαστεί.Αυτό βέβαια μας κάνει χαρούμενους αλλά ταυτόχρονα μας γεμίζει ακόμα παραπάνω ευθύνες για καλύτερα προγνωστικά.Σήμερα σας ετοίμασα μια τριάδα απο το Νησί και απλά θα περιμένουμε να τελειώσουν τα παιχνίδια να πάμε για είσπραξη.Πάμε να δούμε αναλυτικά τα ματσάκια μας.

Αγγλία::Premier League
Everton v West Bromwich
Πόσο μεταμορφωμένη προς το καλύτερο να εμφανιστεί η Γουέστ Μπρομ; Πόσο χειρότερη και αναποτελεσματική η Έβερτον του έμπειρου Αντσελότι; Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να ροκανίσουν χρόνο, να μην βρεθούν νωρίς πίσω, απέναντι σε σαφέστατα καλύτερη ομάδα. Ανεβαίνει σε απόδοση ο «άσος» της Έβερτον, μαζί με το over 2,5.
Τελικό Αποτέλεσμα + Under/Over 2.5: 1&O

Αγγλία::Premier League
Leeds v Fulham
Για τη Φούλαμ είναι μονόδρομος το κυνήγι των βαθμών σε τέτοια ματς. Αντιμετωπίζει ομάδα, με την οποία πέρυσι αγωνίστηκε στην ίδια κατηγορία. Η Λιντς έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης με τη Λίβερπουλ, για αυτό και δίνεται τόσο μεγάλο φαβορί. Η επιστροφή Μίτροβιτς, με τη φανέλα βασικού στο Πρωτάθλημα, δεδομένα θα την προβληματίσει,όχι όμως πως δεν θα νικήσει.
Τελικό Αποτέλεσμα + Under/Over 2.5: 1&O

Αγγλία::Premier League
Arsenal v West Ham
Η Άρσεναλ είναι σε καλύτερη κατάσταση από τη Γουέστ Χαμ, η οποία θα ψάξει την αντίδραση σε ένα ντέρμπι από αυτά που δυσκολεύουν πολύ την ομάδα και τον προπονητή της. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, σε αποδόσεις που δεν ελκύουν. Όμως ο συνδυασμός με επιλογή στα γκολ (Over 2.5) μπορεί να φέρει κέρδος αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά.
Τελικό Αποτέλεσμα + Under/Over 2.5: 1&O


ΕΝΑΡΞΗ 29/8/2020
ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:10.000
ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΑΣΡΙΜΑΤΟΣ:1200
ΑΝΟΙΧΤΑ:150
ΚΕΡΔΗ: -1050
ΥΠΟΛΟΙΠΟ:8.800

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!