Με ημ/τελ στο «Χ» και στα δυο…πάμε ταμείο!

Καλημερίζω όλους τους επίδοξους τρομοκράτες του στοιχήματος,

Σάββατο πρωί και μετά απο πολύ μελέτη αποφάσισα να παίξω μια δυάδα όλα στο «Χ».Βέβαια ,όπως πολλοί φίλοι κατα καιρούς μου λένε,είναι ότι πιο δύσκολο και μάλιστα σε ημ/τελ.Εγώ πάλι έχω να πώ ότι όλα τα παιχνίδια ξεκινούν απο το «Χ» άρα οι πιθανότητες υπάρχουν …να παραμείνουν στο «Χ» και να πληρωθούμε.Ας πάμε να δούμε την ανάλυση των παιχνιδιών μας.

Γαλλία::Ligue 1
Lens v Bordeaux
Άλλη ομάδα είναι η φετινή Μπορντό. Ο καλός προπονητής έχει την δυνατότητα να περνά στην ομάδα του γρήγορα τα δικά του πιστεύω. Από το πρώτο παιχνίδι, η φετινή Μπορντό έχει την υπογραφή Γκασέ. Ένα σύνολο που παίζει με προσήλωση πίσω από την μπάλα και παίρνει το μέγιστο που μπορεί σε κάθε παιχνίδι. Με δέκα παίκτες την πρώτη αγωνιστική από το ξεκίνημα του αγώνα κράτησε εύκολα το 0-0 στον εντός έδρας αγώνα με τη Ναντ. Ακολούθησε καθαρό διπλό με 2-0 στην έδρα της Ανζέ και νέο εντός έδρας 0-0 αυτήν την φορά με την Λιόν. Η Λάνς παίζει όμορφο ανοιχτό ποδόσφαιρο, δεν θα είναι όμως καθόλου εύκολο να ανοίξει την σκληρή άμυνα της Μπορντό.Το παιχνίδι αυτό έχει πολύ ισοπαλία…
Ημίχρονο / Τελικό: X/X

Αγγλία::League Two
Morecambe v Cambridge
Σχεδόν ισοδύναμο ζευγάρι που ξεκίνησε νικηφόρα στο πρωτάθλημα, όμως η Μόρκαμ έχει το πλεονέκτημα ότι προκρίθηκε, μεσοβδόμαδα, στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ σε αντίθεση με την Κέμπριτζ που αποκλείστηκε. Εχει καλή απόδοση ο «άσος» αλλά η ισοπαλία πληρώνει πολύ καλύτερα και θα την τιμήσουμε σε ημίχρονο/τελικο.
Ημίχρονο / Τελικό: X/X


ΕΝΑΡΞΗ 29/8/2020
ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:10.000
ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΑΣΡΙΜΑΤΟΣ:450
ΑΝΟΙΧΤΑ:150
ΚΕΡΔΗ: -300
ΥΠΟΛΟΙΠΟ:9.550

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!