Με εισοδηματικά κριτήρια

Καλησπερίζω όλους του φίλους του site και τους ακόλουθους της στήλης.Για σήμερα θα πάμε με κάποιες νίκες που δείχνουν πιθανές και πληρώνουν πολύ καλά και με ένα Combo αφού θέλουμε να καλύψουμε τα νώτα μας………

Εκτιμώ πως με βάση την έδρα , την εμπειρία αλλά και τις σημαντικές απουσίες των Λονδρέζων ο Άσος εδώ σε απόδοση 2,20 έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα και πληρώνει ικανοποιητικά.

Η Λίβερπουλ όχι μόνο έχει κερδίσει και στις πέντε “επισκέψεις” της στο Βέλγιο στα Κύπελλα Ευρώπης αλλά έχει κρατήσει και το μηδέν και στα πέντε αυτά παιχνίδια της. Οι δυο συγκεκριμένες πάντως ομάδες θα συναντηθούν απόψε για πρώτη φορά. Ρισκάρω στο 1,75 να “καθαρίσει” απόψε η Λίβερπουλ από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση νίκη στο Βέλγιο.

Με την πλάτη στον τοίχο αρκετά νωρίς στο γκρουπ η Ίντερ και με κακή παράδοση απέναντι σε Γερμανικές ομάδες απέναντι σε μια Ντόρτμουντ που δεν ενθουσιάζει γενικά στην εκκίνηση της σαιζόν ενώ όσο και αν ακούγεται οξύμωρο φέτος της λείπει στην διοργάνωση και το “εύκολο γκολ”. Με Κόντε όμως στον πάγκο της γηπεδούχου..θα παίξω τον άσσο.

Τρίτη αγωνιστική στον 8ο όμιλο με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Λιλ και τη Βαλένθια. Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει στο μηδέν μετά τις ήττες τους κόντρα στον Άγιαξ και την Τσέλσι, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να πάρουν τη νίκη για να καλύψουν την γκέλα κόντρα στον Άγιαξ.Με combo X2+under 3,5 …πληρωνόμαστε..

 

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!