Μετά την χθεσινή είσπραξη….

Μετά την χθεσινή είσπραξη 1.022,44€,

Πάμε σήμερα να κάνουμε το 2/2. Πολλά παιχνίδια και σε πολύ δύσκολη περίοδο για κάποιες ομάδες .Θέλει πολύ προσοχή και αυτοσυγκράτηση διότι εάν ξεκινήσουμε και βάζουμε παιχνίδια για να ανεβάσουμε την απόδοση τότε κινδυνεύουμε να χάσουμε.

Ξεκίνημα απο το παιχνίδι Φόλα Ες – Τσικχούρα. Η Φόλα Ες βρίσκεται ακόμη σε στάδιο προετοιμασίας έχοντας δώσει μέχρι στιγμής δυο φιλικά παιχνίδια, τη στιγμή όπου η Τσικχούρα βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, μιας και το πρωτάθλημα της Γεωργίας είναι σε εξέλιξη. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως η Τσικχούρα έχει ηττηθεί μόλις σε μια από τις πέντε τελευταίες εξόδους της σε επίπεδο Europa League, δείχνοντας καλή εικόνα μακριά από τη «βάση» της. Η ανέτοιμη Φόλα Ες σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο για τους Γεωργιανούς κι  ως μπόμπα το διπλό σε απόδοση 2,95 (ξεκίνησε απο 3,30) είναι εξαιρετικό όμως εμείς θα επιλέξουμε το compo 1x+under 3,5 .

Δεύτερο παιχνίδι για σήμερα Μολντε-Ρεκιαβικ.Μια ομάδα όπως η Μολντε που σκοράρει κατα βούληση και απέναντι της υπάρχει μια ομάδα αρκετά κουρασμένη που όμως μπορεί να βοηθήσει στο σκορ δεν μας δίνει άλλη πιθανότητα απο το compo 1 +over 2,5.

Σεντ Πάτρικς – Νόρκεπινγκ. Αμφότερες είναι έτοιμες αγωνιστικά μιας και τα εγχώρια πρωταθλήματά τους βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ωστόσο θεωρούμε πως δεν τίθεται θέμα σύγκρισης σε ποιότητα κι εμπειρία ανάμεσα στις δυο ομάδες. Η Νόρκεπινγκ μπορεί να ξεκίνησε νωθρά τις υποχρεώσεις της στην Allsvenskan, έχει βρει όμως τα πατήματά της και πιστεύουμε πως είναι σε θέση να αποδράσει με το διπλό σήμερα, που ουσιαστικά θα της εξασφαλίσει και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.Compo X2+over 1,5.

Επόμενος σταθμός μας το Μπραν – Σάμροκ Ρόβερς. Η Μπραν είναι πολύ ανώτερη από τη Σάμροκ, θα προσπαθήσει να «κλειδώσει» την πρόκριση από σήμερα κόντρα στους Ιρλανδούς, οι οποίοι το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν πατάνε καλά εντός των συνόρων. Οι τιμές του άσσου ωστόσο δεν μας ικανοποιούν, θα προτιμήσουμε να ασχοληθούμε με τα γκολ επιλέγοντας το Over 2,5, αρχικώς γιατί πιστεύουμε πως η Μπραν είναι σε θέση να το βγάλει μέχρι και μόνη της, αφετέρου γιατί κοντράρονται δυο ομάδες σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, επομένως είναι και πιο έτοιμες να σκοράρουν και να… παλέψουν για την πρόκριση άρα….1Χ+over 1,5.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!