Καλή η αποχή…

Καλησπέρα katenatsiotes,

Μετά απο αρκετές ημέρες αποχής επιστρέφω με εθνικές ομάδες.

Οι Ολλανδοί κατάφεραν, στα διπλά παιχνίδια του Σεπτεμβρίου, να καλύψουν το χάντικαπ που είχε δημιουργηθεί. Κέρδισαν εκτός έδρας τους Γερμανούς, διορθώνοντας την εντός έδρας τους ήττα και το πιο σημαντικό είναι που τους ανάγκασαν, να πάνε να κερδίσουν στο Μπέλφαστ. Σήμερα τα πράγματα είναι πολύ απλά για τους παίκτες του Κούμαν, κερδίζουν τους Β. Ιρλανδούς και τους βάζουν από κάτω. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη και θα φανεί στο γήπεδο. Νίκη των Ολλανδών με over 2,5 πληρώνει σχετικά καλά..

Οι Κροάτες έχουν  10 βαθμούς, 9 οι Ούγγροι, 9 οι Σλοβάκοι, 6 οι Ουαλοί και μόλις 1 το Αζερμπαϊτζάν. Στα δύο παιχνίδια του Σεπτεμβρίου οι Κροάτες, απέδειξαν πως είναι με διαφορά οι καλύτεροι του ομίλου, αλλά και αλλοπρόσαλλοι. Διέσυραν εκτός έδρας με 4-0 τους Σλοβάκους και πάνω που έδειχναν πως καθάρισαν, έφεραν τρείς ημέρες αργότερα ισοπαλία στο Αζερμπαϊτζάν. Αυτό το αποτέλεσμα πάντως, τους κρατά σε εγρήγορση και με κάνει να πιστεύω, πως ακόμα και οι μικρές αποδόσεις του άσου με την Ουγγαρία, έχουν αξία. Έχουν ηττηθεί στην Βουδαπέστη, αν γίνει άλλο λάθος θα μπλέξουν άσχημά. Ακόμα η κατάσταση είναι στον έλεγχο τους. Ο άσος των Κροατών με οver 2,5 πηγαίνει στο 2,05 και θα το προσθέσουμε στις επιλογές μας.

Οι Ουαλοί βρίσκονται στους 6 βαθμούς, αλλά ακόμα δεν έχουν χάσει τις ελπίδες τους. Έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, την τύχη να υποδέχονται την τελευταία αγωνιστική τους Ούγγρους, ενώ την προτελευταία αγωνιστική, οι Σλοβάκοι πηγαίνουν στο Ζάγκρεμπ. Με λίγα λόγια, ο στόχος είναι να πάνε στο τελευταίο παιχνίδι στις  19/11, σε απόσταση βολής από τους Ούγγρους και να έχουν φθάσει τους Σλοβάκους. Για να μείνουν λοιπόν στο κόλπο δεν πρέπει να χάσουν το σημερινό παιχνίδι. Για πρώτη φορά, σε αυτήν την προκριματική φάση, στην αποστολή βρίσκεται ο Ράμσεϊ. Επίσης είναι πολύ σημαντικό, που ο παικταράς Μπέιλ, δεν αντιμετωπίζει αυτήν την εποχή προβλήματα τραυματισμών και έρχεται έχοντας πίσω του συνεχόμενα παιχνίδια με την Ρεάλ. Με τους Μπέιλ, Ράμσι στο γήπεδο, οι Ουαλοί είναι ένα σκαλί πάνω από τους Σλοβάκους, που έχουν σημαντικά αμυντικά θέματα.Combo X2+over 1,5 …πληρώνει..

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!