Δυο μπόμπες …απόδοσης 78/1…!!!

Καλημέρα σε όλους τους επίδοξους τρομοκράτες του στοιχήματος,

Ακόμα μια ποδοσφαιρική ημέρα ξημέρωσε και μας βρίσκει έτοιμος για δυο νέες «τρομοκρατικές» επιθέσεις στο στοιχηματικό κουπόνι μας.

Ο «Bomber» όπως σας έχει συνηθίσει ψάχνει αποδόσεις που οι άλλοι δεν τολμούν να ακουμπήσουν.

Σήμερα σας έχω μια δυάδα που πληρώνει 78/1.Ναι καλά διαβάσατε 78/1 φίλοι μου και πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για σήμερα.

Borussia Dortmund v Bayern Munich
Τα 8/9 πιο πρόσφατα ματς της Ντόρτμουντ εντός έδρας έχουν λήξει με πάνω από δυο τέρματα ενώ την ίδια ώρα η Μπάγερν Μονάχου έχει σκοράρει τουλάχιστον δυο γκολ στα 9/10 παιχνίδια της απέναντι στην ομάδα της Βεστφαλίας σε όλες τις διοργανώσεις.Αυτό απο μόνο του το στατιστικό μας δίνει την επιλογή στο over 3.5.Για τον άσσο τώρα επειδή πολλοί θα μου πείτε ότι η Μπάγερν είναι σε πολύ καλή κατάσταση,εγώ θα διαφωνήσω επειδή είδα και τις δυο ομάδες και σήμερα βλέπω τον Χααλαντ να κάνει πάρτυ στην άμυνα των Βαυαρών….
Τελικό Αποτέλεσμα + Under/Over 3.5: 1&O

Budapest Honved v Mtk Budapest
Καλά ρε παιδιά εκεί στις στοιχηματικές γιατί 9,10 το 0-0 ΑΣ..?H Χόνβεντ μπορεί έχει την έδρα, αλλά η ΜΤΚ είναι πολύ δυνατή φέτος και θα διεκδικήσει στα ίσα όσες πιθανότητες της αναλογούν και δεν είναι λίγες. Μοιρασμένο είναι το σετ, αναμένεται να γίνει κλειστή μάχη αφού και οι δυο δεν θα θελήσουν να μείνουν πίσω στο σκορ και δεν βλέπω να πάρουν ρίσκα….
Ακριβές σκορ: 0:0

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!