Δαγκώνει η τριάδα…!!!

Καλησπερίζω την στοιχηματική κοινότητα του Katenatsio,

Πολλά τα παιχνίδια και με καλά σημεία.Οι αποδόσεις εξαιρετικές και το μόνο που μένει είναι να επιβεβαιωθούν για να οδηγηθούμε ταμείο.Αναλυτικά τα προγνωστικά μας για σήμερα.

Αγγλία::Premier League
Leeds v Manchester City
Δε συνηθίζουμε προτάσεις εντυπωσιασμού, αλλά στην περίπτωση αυτή ίσως εκπλαγείτε.Δεν γίνεται να μας προσφέρουν σε απόδοση 2,60 το over 0.5 της Λιντς.Εντάξει είπαμε,παίζει με την Σιτι αλλά ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο …το έχει και μαζί με αυτό και εμείς το σημείο.
1ο Ημίχρονο – Γηπεδούχος ομάδα Under/Over 0.5: Over

Τσεχία::1. Liga
Sparta Prague v Jablonec
Η Σπάρτα Πράγας συνεχίζει να εντυπωσιάζει και δείχνει έτοιμη για πολλά πράγματα φέτος. Η Γιάμπλονετς είναι υπολογίσιμο σύνολο, αλλά αν οι πρωτευουσιάνοι εμφανιστούν σοβαροί θα κάνουν το 6Χ6. Ο άσος είναι χαμηλά, αλλά μπορεί να συνδυαστεί,απο το ημίχρονο και με γκολ για να ανέβει η απόδοση.
Ημίχρονο/Τελικό + Under/Over 2.5: 1/1+O

Γερμανία::Bundesliga
Borussia Dortmund v Freiburg
Η Ντόρτμουντ γνωρίζει ότι αν θέλει να απειλήσει την φετινή Μπάγερν Μονάχου δεν μπορεί να αφήνει βαθμούς σε εντός έδρας αναμετρήσεις απέναντι σε ομάδες όπως η Φράιμπουργκ. Το σύνολο του Κρίστιαν Στράιχ βέβαια έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν και έχει αποκτήσει ψυχολογία. Αν αξίζει κάτι είναι τα 3-4 γκολ, με τους γηπεδούχους αμυντικά να μην εμπνέουν εμπιστοσύνη.
Σύνολο Γκολ: 3-4

ΕΝΑΡΞΗ 29/8/2020
ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:10.000
ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΑΣΡΙΜΑΤΟΣ:2,100
ΑΝΟΙΧΤΑ:150
ΚΕΡΔΗ: +50,40
ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 9.900,40

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!