Αχ …ρε ΑΠΟΕΛ!!!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους ,

Ο Αποελ δεν μας έκανε την χάρη και έτσι χάσαμε το κουπόνι μας ,και μαζί μάλλον την πρόκριση ο Αποελ αφού τώρα θα πρέπει να κερδίσει και να σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ….

Για σήμερα θα πάμε με την τριάδα μας και μπορεί να ποντάρουμε και στο livebetting τον Ολυμπιακό…(Θα περιμένω να δώ την κατάσταση-ατμόσφαιρα του γηπέδου).

 

CFR CLUJ (ROM) v CELTIC (SCO):Οι Ρουμάνοι απέκλεισαν τη Μακάμπι στον προηγούμενο γύρο δείχνοντας αρκετά καλά στοιχεία. Κέρδισαν με 1-0 στη Ρουμανία πήραν ισοπαλία 2-2 στο Ισραήλ.Από εκεί και πέρα στο πρωτάθλημα μετά την γκέλα της πρεμιέρας, η Κλουζ μετρά μόνο νίκες και δείχνει αρκετά δεμένη για τα δεδομένα της εποχής και έτοιμη να κάνει την υπέρβαση. Βέβαια η Σέλτικ δεν είναι εύκολος αντίπαλος και αυτό το ξέρουν καλά οι παίκτες του Νταν Πετρέσκου.Η Σέλτικ από τη μεριά της παρά τις πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της δείχνει ότι είναι αρκετά δυνατά στην εκκίνηση της σεζόν. Πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Νόμε Κάλιου με δύο άνετες νίκες δίχως να δεχτεί γκολ. Με αυτόν τον τρόπο μπήκε και στο πρωτάθλημα, αφού διέλυσε εντός έδρας με 7-0 τη Σεντ Τζόνστον.Η Κλουζ κοιτάζει πρώτα να μη δεχτεί γκολ. Η Σέλτικ όμως θέλει να σκοράρει εκτός έδρας, δίχως όμως να ρισκάρει τρελά. Βλέπουμε ένα ματς το οποίο θα κριθεί πιθανότατα στις λεπτομέρειες. Το σκορ δεν θα ανοίξει ιδιαίτερα, αλλά δύσκολα θα μείνει και μόνο στο ένα γκολ, οπότε μας αρέσει ιδιαίτερα το 2-3 γκολ

GALATASARAY v AKHISAR:Νοκ άουτ αναμέτρηση στο πλαίσιο του Σούπερ Καπ Τουρκίας, με την “νταμπλούχο” Γαλατασαράι να αντιμετωπίζει τη φιναλίστ του Κυπέλλου. Έπειτα από μια απογοητευτική σεζόν η Ακίσασπορ υποβιβάστηκε στη 2η κατηγορία της Τουρκίας, η επιστροφή στη Super Lig είναι ο μεγάλος της στόχος. Από την πλευρά της η Γαλατασαράι θέλει να ξεκινήσει με τίτλο τη φετινή σεζόν, δίνει σήμερα το πρώτο επίσημο παιχνίδι της, με τις διαφορές ποιότητας και δυναμικότητας των δυο ομάδων να είναι τεράστια. Περιμένουμε νίκη της Γαλατασαράι, που σε συνδυασμό με το Over 2.5 μας δίνει μια καλύτερη απόδοση.

SLOVAN BRATISLAVA (SVK) v DUNDALK (IRE):Μετά τη Φερονικέλι η Σλόβαν θα προσπαθήσει να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Νταντάλκ. Σε εξαιρετική φόρμα η ομάδα από τη Σλοβενία, συμπλήρωσε 16 παιχνίδια αήττητη (επίσημα, φιλικά). Έχει κερδίσει μάλιστα τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ έχει κάνει το 4Χ4 στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση.Από την άλλη η Νταντάλκ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καραμπάκ, μένοντας εκτός Τσάμπιονς Λιγκ.Δεν έχει ωστόσο να επιδείξει διακρίσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μεγαλύτερη επιτυχία της είναι η παρουσία της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ τη σεζόν 2016-17, όπου κατέλαβε την 4η θέση πίσω από Ζενίτ, Άλκμααρ και Μακάμπι Τελ Αβίβ. Έχουν τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι, θα τους στηρίξουμε.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!