Αυτά που δεν παίζουν οι άλλοι!!!

Καλημέρα σε όλη την στοιχηματική κοινότητα,

Κάκιστη μέρα η χθεσινή,αφού δεν καταφέραμε να δώσουμε ούτε ένα σημείο.Για αυτό σήμερα αλλάζουμε ρώτα και παίζουμε παιχνίδια με μικρό στοιχηματικό ενδιαφέρον ,με μικρούς τζίρους στο στοιχηματικό παζάρι αλλά με καλές πιθανότητες να μας δώσουν το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η τριάδα μας για σήμερα.

Πολωνία::Ekstraklasa
Slask Wroclaw v Lks Lodz
Η Σλασκ κατάφερε επιτέλους να χαμογελάσει μετά από τρεις αγωνιστικές και σήμερα έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την ανωτερότητά της και να συνεχίσει με νίκες. Η Λοτζ οδεύει ολοταχώς προς την δεύτερη κατηγορία και δεν δείχνει ικανή να αντιστρέψει την κατάσταση.
Τελικό Αποτέλεσμα + Under/Over 1.5: 1&O


Πολωνία::Ekstraklasa
Pogon Szczecin v Lechia Gdansk
Οι δύο ομάδες ψάχνουν να βρουν σταθερότητα στην επανέναρξη, αλλά πληρώνουν τα πολλά αμυντικά κενά. Η σημερινή αναμέτρηση είναι με φόντο τα πλέι οφ και αμφότερες θα ψάξουν τους βαθμούς που θα τους χρειαστούν στη συνέχεια. Θα ρισκάρουμε και θα αγοράσουμε το under 2.5 σε συνδυασμό με το να μην χάσουν οι γηπεδούχοι..
Διπλή ευκαιρία + Under/Over 2.5: 1X+U

Ουκρανία::Premier League, Championship round
Kolos Kovalivka v Shakhtar Donetsk
Περιμένουμε ματς με γκολ. Αμφότερες διακρίνονται για την επιθετική τους φιλοσοφία, το τελευταίο του μεταξύ τους ματς ήταν στο G/G και Over 6,5. Δεν έχουν μεγάλες σκοπιμότητες. Έτσι το γεγονός αυτό είναι αρκετό για να μας πείσει να πάμε με την νίκη της Σαχταρ και τα πολλά γκολ.
Τελικό Αποτέλεσμα + Under/Over 3.5: 2&O

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!